• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cradle of Filth - Nymphetamine

Granatowe dready Dani miał już w 2003 roku, widziałam w galerii z jakiegoś festiwalu na stronie CoF-a.. Nie pamiętam już na jakiej Big Grin . Białe pasemka natomiast widziałam na rosyjskiej stronie, i z tego co pamiętam, było to po tym festiwalu.. Widocznie musiał uznać, że w granatowych dreadach mu najładniej Wink . Jednak ja najbardziej lubię, gdy ma włosy bez żadnych ozdobników Big Grin . Może chciał być bardziej gotycki?
A co do płyty - z bólem przyznaję, że jeszcze nie wpadła w moje łapska Laughing Myślę jednak, że to kwestia czasu Big Grin
Życie to nie próba generalna, tylko samo przedstawienie...
Odpowiedz

Przesluchalem u kumpla niemal cala plyte.. (mp3.. zdradzilem swoje idealy.. =P) Jednak Kredki nie odeszli od swojej pierwotnej formy tak bardzo jak myslalem.. 2 czy 3 intra.. piekne Nymphetamine i bardzo dobre Coffin Fodder, Nemesis czy Gilded Cunt.. Ogolnie- kolejny 'must have'.. =) Czekam az pojawi sie plytka w moim miescie..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

zajebiscie mi sie podoba singiel Nymphetamine, od wczoraj wieczor jak go pierwszy raz zobaczylem do teraz ciagle slucham !! no poprostu cudo!
nigdzie nie moge sciagnac plytki :/

ps. nie znam kredek wogole, tylko z tego kawalkka i z kowerów - sleepless (wole oryginal, bo kocham anathemeSmile ) oraz hallowed be thy name (Wwwwwwwwwypas!) i wlasnie sobie sciagam niektore utwory z roznych plyt a teraz leci mi From the cradle to enslave
Odpowiedz

nowa piosenka credków jest świetna klimatyczna i wogule (głupia odpowiedż
Odpowiedz

Nie jest źle... ale nie przepadam za klimatami z tej płyty.
Odpowiedz

kawałek jest świetny, nie przypuszczałem że ta babka jest z ToT (tzn nie poznałem raczej), a poza tym czy w tle nie słychać Sary jako chórek?

Podsumowując muzyka jest świetna (nieźle sprawia się nowy gitarzysta, tak samo wizualnie jak i muzycznie Smile )jestem za to całkowicie przeciwny dredom, Dani do cholery syfa jeszcze jakiegoś od nich dostaniesz ..... fuuuu .... choć może zrobił je z powodu koncertów na których normalne spocone włosy obklejały mu całą twarz Smile
Odpowiedz

OGLASZAM WSZEM I OBEC - po 10 przesluchaniu plytki

JEST ZAJEBISTA !!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) Tongue Tongue Laughing Laughing
Odpowiedz

Lubie ten kawalek Wink mila i przyjemna ballada :> osobiscie nie przepadam za wokalem <zygi> ale fajny ten numerek...
Odpowiedz

A mnie sie nie podoba. Za duzo Teatrzyku w Kredkach, mialam watpliwosci kto u kogo wystapil goscinnie. Confusedhock: Calej plyty nie slyszalam, ale jesli jest utrzymana w takim klimacie i z takim "podzialem rol", to dziekuje i zostaje przy starych.
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

nie, nie jest utrzymana w takich klimatach - zapewniam cie
Odpowiedz

Moim zdaniem najnowsza płyta kredek jest bardzo dobra,ale to pierwsze wrażenie.Może trochę eksperymentalna,niemniej doświadczenie się udało.Tylko jakoś nie widzę,żeby Dani śpiewał wyraźniej Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Hmmm... Kredki... taki fajny pop metal Confusedhock:
Odpowiedz

Ped Of Filth jest nawet nawet... Posiadam całą dyskografie tej kapeliany i musze powiedziec ze cześc piosenek mi sie bardzo podoba cześć nie... np z najnowszej płyty podoba mi sie tylko Gabriell.Jeśli chodzi o cały album to najlepszym jest chyba Midian tam kazda piosenka jest bardzo dobra...no Cthulhu Dawn jest wyjebana w kosmos no i cover Ironsów Hallowed By Thy Name...!!
Odpowiedz

Moze te czerwone pasemka to byla moda a'la wisniewski. Big Grin
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Hmmm... Kredki... taki fajny pop metal :shock:

Widze, że w każdym temacie nowe herezje. Zaszufladkować CoF z LP, czy innym pop metalem to naprawdę jest sztuka.
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz