Forum Rockmetalshop
Cradle of Filth - Nymphetamine - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Cradle of Filth - Nymphetamine (/thread-cradle-of-filth-nymphetamine)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Cradle of Filth - Nymphetamine - Nightal - 09-20-2004

Za tydzień premiera nowego albumu Smile a juz teraz można obejżec teledysk do tytułowego utworu. Tych którzy nie mieli okazji go zobaczyć zachęcam do sciągnięcia ze strony: http://www.urbanchaosvideos.com
Czekam na opinie dotyczące teledysku, a za pare dni także nowej płyty Smile

- Dżemik - 09-23-2004

Hm.. To 'Nymphetamine' to juz wlasciwie nie jest Cradle Of Filth a Cradle Of Filth feat. Jakas Babka (glos jak uroda- wysokiej klasy =]..).. Jesli osceniac album na podstawie singla to widac ze panowie podazaja drozka Damnation And A Day.. W porowaniu jednak do ostatniej plyty zlagodzili brzmienie.. sa bardziej melodyczni (in plus im to licze) i przestali przesadzac z symfonia.. Szkoda tylko ze glos DAniego jest schowany.. Gdziez te czasy kiedy riffy byly tylko tlem dla skrzekow, wiskow i skowytow naszego kochanego pana Filth?

Klip? Gdyby nie pani chorzystka (a moze juz kolejny czlonek zespolu?) to bylby be.. A tak jest przynajmniej na co popatrzec.. =)

PS> Dziwna ta fryzura Daniego.. Dredy ala Jonathan Davis..

- Skippy - 09-23-2004

Album zapowiada się całkiem nieźle sądząc po pierwszym kawałku, miejmy nadzieję, że pozotałe utwory dotrzymają mu kroku =]

A co do tej fryzurki, to mieni się w niektórych momentach na... niebiesko?! =P

:( - LItlle Maggot - 09-23-2004

Smutna sprawa panowie I panie Nymhetamine pojawiło się już w wielu sieciach p2p Sad niestety piractwo się szerzy i jest coraz gorzej. Teraz coś dobrego mój kumpel puścił mi tą płyte i moim skromnym zdaniem rządzi nie jest to stare Cradle of Filth tylko jest dokładnie tak jak stwierdził dzemik Big Grin
Kawał dobrej muzy !!!!!!!!

- Dżemik - 09-23-2004

Skippy napisał(a):A co do tej fryzurki, to mieni się w niektórych momentach na... niebiesko?! =P

Dani ma chyba slabosc do pasemek.. =P Biale.. czerwone.. teraz niebieskie..

- Krolik - 09-27-2004

Jeżeli miałbym oceniać ów album na podstawie singla, jedynym adekwatnym określeniem cisnącym sie na usta byłby : gniot!!!

- TisH - 09-27-2004

Dżemik napisał(a):Hm.. To 'Nymphetamine' to juz wlasciwie nie jest Cradle Of Filth a Cradle Of Filth feat. Jakas Babka (glos jak uroda- wysokiej klasy =]..)(...)Klip? Gdyby nie pani chorzystka (a moze juz kolejny czlonek zespolu?) to bylby be.. (...)
Ta "jakas babka" to Liv Kristine Espenaes. Ex-wokalistka Theatre Of Tragedy, obecnie spiewa w Leaves Eyes. Jestem prawie w 100% pewna, ze wystapila z Kredkami goscinnie.
Pozdrawiam!

- wilk_fenriz - 09-27-2004

w morde jeza wiedzialem ze skads znam ten wokal, haha- moj kumpel myslal ze to madonna Confusedhock: Smile

- Skippy - 09-28-2004

wilk_fenriz napisał(a):w morde jeza wiedzialem ze skads znam ten wokal, haha- moj kumpel myslal ze to madonna Confusedhock: Smile

Laughing

Dżemik napisał(a):Dani ma chyba slabosc do pasemek.. =P Biale.. czerwone.. teraz niebieskie..

Pasemka pasemkami, ale żeby dredy farbować na kolorowo... =P Może chce uzyskać kolory tęczy w końcu =P =)

- Pimpuś - 09-30-2004

O matko jak zobaczyłam teledysk to myslałąm że padne!! Może i klimat pozostał, ale te dredy!!! i niebieskie pasemka na nich!! Dany co TY ZROBIŁEŚ jak to napisał
Cytat:Dżemik: PS> Dziwna ta fryzura Daniego.. Dredy ala Jonathan Davis..

- Dżemik - 09-30-2004

W sumie to Dani mial juz te dredy za czasow Damnation And A Day.. Jeno czerwone pasemka byly.. Wink

- Anonymous - 09-30-2004

też myślałem że to madonna Tongue Big Grin

- Pimpuś - 09-30-2004

A kiedy Dani miał dredy i w dodatku białe pasma i czerwone?? Nie zauważyłam tego

- Dżemik - 09-30-2004

No.. za czasow Damnation And A Day.. =D Obejrzyj jakies fotki z koncertow lub klip do Manequina..

- Skippy - 09-30-2004

Widać lubi się upiększać... =P