Tomash napisał(a):szkoły katolickie 
Kuzynka chodzi do takiej - podobno musi się ukrywać z tym, że słucha metalu, bo inaczej by miała przekichane ze strony rady pedagogicznej :?
Cytat:A trzeba koniecznie iść do "renomowanej" szkoły??
Moja jest uważana za jedną z lepszych w mieście, ale jakbym mógł cofnąć czas, na pewno poszedłbym gdzie indziej. Atmosfera jest chujowa, chociaz może to wina klasy - sami pierdoleni szpanerzy ("Ty, a zobacz, jaką zajebistą mam komórę! Wczoraj tatuś mi kupił!" "Ale zajebiste dramy wczoraj kupiłem!" "Ale zajebistą dramenbejsiarę wczoraj wyrwałem w Nexusie"...) rzygać się chce...
Jedno co trzeba przyznać mojej szkole, że nauczyciele są dość tolerancyjni, jeśli chodzi o wygląd. Raz tylko dyrcia się na mnie darła, że "nie jestem na plaży" (bo miałem dżinsy do połowy uda

). Ale nieraz chodzę po szkole w ćwiekach, wisiorkach i skórach i nikt się nie czepia.
Cytat:o to mamy podobne zainteresowania:
strony projaktowac tez lubie
moze narazie amatorsko ale z czasem moze sie wyrobie
Ja zaczynałem 3 lata temu, przekształcając szablon na blogu - pierwsze, co zrobiłem i z czego byłem zajebiście dumny, to wstawienie zdjęcia jakiejś gwiazdy rocka na stronie głównej. Potem blog poszedł w pizdu, a ja zacząłem się uczyć html analizując darmowe szablony z XKLONOS i tym podobnych, które nieraz dołączają do wszelkich "sidiekszonów". Skryptami JAVA zacząłem się bawić jak pozazdrościłem menu autorowi strony
www.aerosmith.com 
a potem zaczęła się przygoda z Flashem - najpierw jakieś programiki robiące menu itp. praktycznie same, wystarczyło tylko ustawić parę rzeczy. Dość niedawno dorwałem normalnego Flasha i wciągnął mnie tak, ze całą noc spędziłem na tworzeniu animacji według porad na jakiejś stronie. No a teraz w wolnych chwilach łączę to wszystko, bo powoli przygotowuję stronę o VENOMIE - zszokował mnie fakt, że prawie nie ma dobrych polskich stron o tym genialnym zespole