• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Black Metal a Szatan

Co do tematu to powiem następująco : Bez Szatana nie ma Black Metalu !
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth

pewnie, stay true satanic ! a mamcia wam mleczko dawala?

Ciebie najwyrazniej mama ta butelka z mleczkiem po glowie bila.. Chlopie.. czy Ty masz jakies kompleksy? Neutral
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

satanizmem gardzę to wyraz słabości!!!
CP/DP

Piorun napisał(a):satanizmem gardzę to wyraz słabości!!!
Twój wybór.Akurat tak sie złożyło w black metalu,że ów satanizm jest tam dość mocno zakorzeniony.Nie można spodziewać się po muzyce stricte antyreligijnej tekstów na temat troli,lasów i jezior,srających muszek i rusałek. Wink

Przeczytalem caly topic i zeby sie streszczac powiem tylko ze zgadzam sie z vertumnusem,

DOBra. WSzYSTko SPoko. TyLKO JEDna RZEcz - cO Do tyCH Żniw, zaBiJaniA i TĘpienia LudzkoŚci - Nie ZNam Black metalowca, któRYpotrafi SIę bić. No moŻe REmik. WiĘkszoŚc oddaJE mocz po PierWszym PĘdzlu w pAć. NieZŁa armiA zniszczenIA... faSzyŚci przY waS to chÓr chłopiĘcy. SaTaniŚci PrzeraŻajĄ mnie JAk wąSaci PsycHIOPAci kIErujĄcy gImbusaMi. a u KOmunii wszscy tak ładnie wyGlĄDali... Jeszcze ZdjĘcia są... DLa mnIE to wszYStko Są same kiePAsy, co nic niE moĄ zrobiĆ ze swOim Życiem, to szatan pomoże. Jak gierEk. Ten i BierUt to na BAnk byli juŻ w ostaTnim krĘgu. ja Z szataNÓW Wierzę tYlko w Szatana Serduszko. Królik wrÓC, bo bez CIebie Tu nudno...
Bring about the change so quickly
Bring about the terror’s night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright

Ksaiżę Krzysztof.. pkt. 6 regulaminu forum, mamy w końcu rozmawiać na poziomie a nie czytać jakieś bazgroły:]

Co ty od niego chcesz SML ? Facet ma niezłe teksty.Ośmieszył całą tę "subkulturę" szmatanistów jak nic. Big Grin Nawiasem powiedziawszy pozerom mówię kategoryczne NIE !

Nic, na forum są pewne zasady, ktrych każdy z nas sie musi trzymac, wiec jeśli jeden nagnie te zasady, reszta zrobi to samo......

cala ta historyjka z wujkiem szatanem to jedna sciema... black metal dla mnie zaczal sie od Venom, ktory zrobil uzytek z szatana dla kasy, bo to nowe, kontrowersyjne, wiec sie sprzeda.. a teraz wszyscy poszli ta sama droga, no moze wszyscy, bo sa wyjatki, ale nieliczne...
kasa rzadzi swiatem, a nie wyznania
a tak w ogole to po co byl ten temat to ja nie wiem...
ale to juz nie moja brocha...
i dziwi mnie tylko naiwnosc co niektorych...

kSIąŻę krzyŻtof: polecałbym stosować wielkie litery tylko przy rozpoczynaniu nowych zdań, wypisywaniu nazw własnych, zwrotów do danej osoby i nicków.
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."

jA niE wyTYKAm iLe I kto JakIch RObi bŁĘdóW interPuNkcYJnYch, I teGO sameGO wyMAGAm. cHYBa żE PRZY CZytaNIu PrzegRZewa SIE co nIEKtóRym zwÓj w BAńce

kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):jA niE wyTYKAm iLe I kto JakIch RObi bŁĘdóW interPuNkcYJnYch, I teGO sameGO wyMAGAm. cHYBa żE PRZY CZytaNIu PrzegRZewa SIE co nIEKtóRym zwÓj w BAńce

A kto wspomniał tutaj o jakichkolwiek błędach interpunkcyjnych? Btw> Duża czy mała litera w wyrazie to jest błąd ortograficzny, a nie interpunkcyjny.

Komu w 'bańce' jak to nazwałeś się przegrzało to widać po przeczytaniu posta napisanego w stylu 'xYxxYxYYY'. Nie wiem, chcesz się przez to wyróżnić, czy pokazać coś innego...?
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."

PrzeprAszAM PAniE ProFEsoRZe, JUŻ niE bĘdę siĘ mĄdRZYł, i pRZYGOTuJĘ sIĘ NA NastĘpnĄ leKcjĘ.

PiszE jak chCĘ, I Ty (WY) roBicIE tak samO. Kto robi jakIE bŁędY ortOgraFIczne, InterPunkCyjne, sKładniowe, StyListyczne, frazEoloGiczNE czy JakieKOlwiek Gówno InnYch iNtereSuJE TYLko Ze MNĄ maCIe JakiŚ proBLEm. A JA np twIErdzĘ Że UŻywaniE takich ObIEktów jak Emotikony chOciaŻby, TEŻ nie jest SzczYTem sztukI PiŚMienniCzej. czy CHociaŻby skróTY btw czY IMHO; słoWA Post, Topic. To teŻ nie JEst popRawNA polSzczyZna, bo To w ogÓle nIe JEst polszczYZna. Jak chcEcie czYTaĆ co MAM do powiEdzeNIA to czyTaJcie, jak Wam SIĘ nie chcE wySilaĆ mózgóW to niE i teraZ chęTnie PosŁuCham obelg.
Wątek zamknięty