• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Black Metal a Szatan

Arma napisał(a):Biblia potrafi byc momentami bardzo płytką, brutalną i głupią książką...
Tak z tym nie sposób sie nie zgodzić.

Skippy, nie trzeba byc od razu wyznawcą Satanizmu, aby go rozumieć, tak samo nie trzeba byc katolikiem by zrozumieć Biblie.

Cóż za konstruktywna wypowiedź ci się przytrafiła. Jednak odnoszę wrażenie, że w 95% pokrywa się z wypowiedziami 16 letnich tru black metalowych necro szatanistów...( czyżbyś się już cudzych wypowiedzi w akcie desperacji uczył??)
Co do kolegów z watain... Dlaczego nazywasz mnie ignorantem??Jeżeli cżłowiek zyje na tej planecie to już powinien spełniac jakąś rolę, przyczyniając się do jej rozwoju a nie rozkładu. A chłopaki ze swym zjebanym swiatopoglądem, jako pasozyty powinni czym prędzej przestać istnieć...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!

Krolik napisał(a):Cóż za konstruktywna wypowiedź ci się przytrafiła. Jednak odnoszę wrażenie, że w 95% pokrywa się z wypowiedziami 16 letnich tru black metalowych necro szatanistów...( czyżbyś się już cudzych wypowiedzi w akcie desperacji uczył??)
Co do kolegów z watain... Dlaczego nazywasz mnie ignorantem??Jeżeli cżłowiek zyje na tej planecie to już powinien spełniac jakąś rolę, przyczyniając się do jej rozwoju a nie rozkładu. A chłopaki ze swym zjebanym swiatopoglądem, jako pasozyty powinni czym prędzej przestać istnieć...

idz sie zabic.
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."

Łohohoho aleś sie elokwencją chłopcze wykazał, nie ma co...

Krolik napisał(a):Łohohoho aleś sie elokwencją chłopcze wykazał, nie ma co...

nie bede ci za kazdym razem elokwentnie uzmyslawial, ze jestes debilem.
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."

coś czuję że ambicja cie zżera ,a ty sam nie potrafisz jej sprostać.

Krolik napisał(a):coś czuję że ambicja cie zżera ,a ty sam nie potrafisz jej sprostać.

robisz sie nudny. Nie mam zamiaru sie z toba klucic na takim poziomie... napisz cos wiececj niz "blackmetalowcy to debile, ktorzy robia wszystko bo chca byc indywidualistami" to wtedy pogadam, bo na razie przez takie twoje zachowania "dyskusja" stoi w miejscu.

Napisałem wiecej, widac twój umysł nie zdąrzył tego zanotować. Poza tym to czysta prawda.

Krolik napisał(a):Napisałem wiecej, widac twój umysł nie zdąrzył tego zanotować. Poza tym to czysta prawda.

to nie jest prawda, bo ci ludzie nie zartuja...

A teraz mi powiedz, co cie kreci w tej niby ideologii??
Czy wg. ciebie te "wybitne"jednostki maja prawo do takiego rozporządzania ludzkością??

Krolik napisał(a):A teraz mi powiedz, co cie kreci w tej niby ideologii??
Czy wg. ciebie te "wybitne"jednostki maja prawo do takiego rozporządzania ludzkością??

ideologia zgadza sie z moim JA, to wystarczy.. i te "wybitne" jednostki, maja prawo do rozporzadzania ludzkosci. Mam w dupie, co ty myslisz o ludziach, mam w dupie co oni mysla o ludziach - wiem, ze dla mnie ludzkosc w 99% to scierwo, ktore nalezy wytepic.

Juz kumasz?

Pamiętaj w takim razie aby żniwa zacząć od własnej osoby...

Wydaje mi sie, ze te posty jednak trzeba bedzie usunąć... Moze królik skoro jesteś taki odważny to napiszesz coś na gg.... po co zaśmiecać forum taką dyskusją.

A ja wieze w jedna sluszna religie "Metal"
4006584 moj kontak do piekielnyh czelusci Big Grin

Elfendur napisał(a):A ja wieze w jedna sluszna religie "Metal"

o nieeeeeeeee...
ARMAGEDDON DEATH SQUAD
Wątek zamknięty