10-03-2006, 08:10 PM
Cytat:W takim razie nie jestem prog-rockowcem. Amen.A co moze AC/DC to jakas wyszukana muzyka?? Bez przesady.
Cytat:W takim razie nie jestem prog-rockowcem. Amen.A co moze AC/DC to jakas wyszukana muzyka?? Bez przesady.
Cytat:No wlasnie,na forum muzycznym mowi sie o muzyce a nie poszczegolnych forumowiczach.
Cytat:I to jest problem
Cytat:Nie jestes w stanie zdierzyc odmiennej opinii i rzucasz obelgami na autora opinii
Cytat:,to jest moze merytoryczne podejscie do sprawy?
Cytat:Moze sprobujesz merytorycznie udowodnic ze nie mam racji?
Cytat:ale w muzyce nie mozna miec racji bo muzyka to rzecz gustu.
Cytat:I zastanow sie co ty wygadujesz,arogancja poczucie wyzszosci?
Cytat:to tylko twoje insynuacje
Cytat:Coz ja chcialem rozmawiac o muzyce
Cytat:a nie obrzucac sie wyzwiskami,tylko dlatego ze ma sie odmienna opinie
Cytat:Mowie sie ze muzyka lagodzi obyczaje,na tym forum chby raczej nie.
KubusPuchatek napisał(a):Moze nie wyszukana, ale kurde-mol swietna, prosta i chwytliwa. Czy tylko 30 minutowe rozbudowane walki, w ktorych czesto w okolo 6 minucie zatraca sie sens utworu, moga byc w/g Ciebie "dzielami"? Bez przesady. Czasami wystarczy tylko granie z jajem, a nie z kazdym 1000 razy wczesniej przemyslanym dzwiekiem.
Krzychun napisał(a):Ale,kurwa AC/DC TO NIE JEST GRANIE NA POZIOMIE!Zdefiniuj mi pojęcie "granie na poziomie".
Cytat:Mozna byc fanem prog-rocka i lubic AC/DC.Ale,kurwa AC/DC TO NIE JEST GRANIE NA POZIOMIE!TO JEST PROSTY,KOPIACY DUPE ROKENDROL! Z takim zalozeniem Scott&Co zakladali kapele. Prosta a zarazem wartosciowa muzyke gra B.B King albo Santana.Ty, czosnek, nie jestes granie na poziomie. Nie wiem, czy kurwa masz jakas uniwersalna skale do oceniania, co jest na poziomie, a co nie? Nie masz? No to wypad!
Krzychun napisał(a):kurwa AC/DC TO NIE JEST GRANIE NA POZIOMIE!
warsadal napisał(a):Rockalise: to może najpierw Ty podejdź do kwestii "merytorycznie" i podaj jakieś konkretne argumenty potwierdzające postawioną przez Ciebię tezę o muzyce AC/DC? I nie odwracaj całego procesu do góry nogami: to Ty musisz jakoś udowodnić prawdziwość swoich słów, a nie Vomitor ich nieprawdziwość.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo