Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Tomek/Nevermore napisał(a):PIĄTY NUMER
w empikach:
stolica: 12.12. 2005 (po 17-tej)
reszta kraju - 13.12.2005 (po 15-tej)
Czytaj: W Katowicach może koło 20 łaskawie raczą wystawić(serio, ostatnio było tygodniowe opóźnienie, a drugi numer cięzko było kupić... bo nie mieli kodu kreskowego wbitego chyba)
Cytat:Czytaj: W Katowicach może koło 20 łaskawie raczą wystawić
NIE, wystawią dokładnie tego samego dnia co wszędzie
napisz mi proszę - gdy nie bedzie chocby 14-go grudnia
Cytat:ostatnio było tygodniowe opóźnienie, a drugi numer cięzko było kupić... bo nie mieli kodu kreskowego wbitego chyba
kod zawsze był i jest, faktem jest za to - ze nie wszystkie empiki w Polsce (nie wszystkie salony) mają takie same czytniki... przy zwrotach zdarza się, że na niektórych (zdecydowanej mniejszosci) egzemplarzach są nabite "empikowe" kody (naklejone na kod wydrukowany na okładce)
katowice to dziura dlatego hehe.
Dzisiaj zakupiłem, całkiem przyjemny numer, ciut słabiej niż ostatnio, kolejna "cudowna" recenzja Trotzky'ego

(Spiritual Beggars - "(...)pytanie tylko czy wasze uszy zmanierowane przez tony plastiku(...) będą w stanie usłyszeć tę wyjątkowość" ). Ogólnie - jest dobre.
trozky sobie dobrze radzi na allegro ale zyby recenzje pisał to nie wiedziałem
widzisz widzisz a i tak wszystko je w necie
szósty numer Pure Metal już wkrótce w empikach (28 luty - stolica, 1 marca - reszta kraju)
![[Obrazek: 1.jpeg]](http://www.album.astral.pl/album/fotos/3138/29/3576/1.jpeg)
no z okłądki sądząc zapowiada się conajmniej nieźle

Sodom! Holy Moses! ASSASSIN! Ale z was chujki, dajcie jeden egzemplarz gratis na zachętę! Bo bida...
Ładnie się zapowiada, ładnie - czuję że będę musial nadrobić nieznajomośc tego pisma...

Najlepiej wraz z poprzednimi numerami! 8)
Czy musze dodawać że w Katowickim empiku wczoraj oczywiście nie było nowego numeru?
Cytat:Czy musze dodawać że w Katowickim empiku wczoraj oczywiście nie było nowego numeru?
ręce opadają, jestem bezradny!! moje uwagi kierowane do dystrybutora i tak są lekceważone przez tegoż!!
podaj mi proszę namiar na ten empik (który to empik, bo macie ich w Katowicach ze 3-4)?
dziwna sprawa, najprawdopodobniej nie wyłożono jeszcze egzemplarzy na półki, bo od 1-go marca czasopismo MUSI być dostępne w empikach na terenie całego kraju
Na Piotra Skargi(bodajże 6), ten największy. Dzisiaj jużjest, właśnie se zaczynam czytać

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15