06-13-2005, 03:13 PM
Atreju napisał(a):Vlad napisał(a):Przyjdzie Sylwia, to Was zje.ciebie też ktoś powinien porządnie w dupsko ukąsić, bo też niezły aparat z ciebie
Od mojego dupska wara, fanie Rhapsody!!!

Atreju napisał(a):Vlad napisał(a):Przyjdzie Sylwia, to Was zje.ciebie też ktoś powinien porządnie w dupsko ukąsić, bo też niezły aparat z ciebie
Atreju napisał(a):Chyba mnie z kimś pomyliłeś panie "alfa i omega", "fifa uefa" i panie narcyz zapatrzony tylko w siebie i swój średniej jakości ukochany zespolik Horrorscope. Trochę pokory... :?
Tomek/Nevermore napisał(a):Wywiady:
Nevermore (Warrel Dane, Jeff Loomis i Steve Smyth), Destruction, Candlemass, Isole, Paradise Lost (Greg Mackintosh, Aaron Aedy, Steve Edmondson, Nick Holmes), Morgana Lefay, Attacker, Rebellion, Imagika, Ruffians, Hellfire, Chainsaw, Monstrum, Overlorde
Cytat:A gdzie jest zapowiadany wywiad z Laaz Rockit?
Cytat:10 miesięcy, bo tyle na dzis wynosi rekord mojego oczekiwania na wywiad)
Cytat:Wreszcie jakieś pismo, w którym interesuje mnie większość, a nie tylko wybrane artykuły
Cytat:A ktora kapela ustanowila ten rekord?
Cytat:Mam nadzieję, że uda się wam jakoś dotrzeć do ludzi nieświadomych istnienia na polskim rynku wydawniczym takiej perełki, a tym samym- przetrwać z pożytkiem dla nas wszystkich