Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pure Metal
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
czekamy na wrażenia Big Grin
Dobry numer. Wiadomo najciekawsze (przynajmniej dla mnie) zawsze sa wywiady(w ogole to zazdroszcze wam takich mozliwosci) i tu sa naprawde dobre.
Dobre artykuly np. Exodus, "techno-thrash...", jest jeszcze troche tego.
Podsumowujac, czlowiek mysli, ze wie o czyms juz wszystko, a wy potraficie jednak zaskoczyc.
taka nasza rola Smile 8)
Też dorwałem, wywiady jak zwykle są pierwsza klasa, podobnie w większości recki. Wkładke pochłonąłem wyjątkowo szybko Big Grin Jedyne co mnie wkurwia to druh boruch (chyba tak będzie zawsze Big Grin), ale zrekompensował mi to świetny artykuł Comeilla, który jest absolutną przeciwwagą tego co prezentuje rubryka borucha ("właściwie do wszystkiego można się przyczepić i z wszystkigo można z powodzeniem szydzić, ku uciesze sobie podobnych półgłówków" - brawo Comeill). Średnio podobały mi się historyjki Kinga Diamonda. Świetna jest relacja z koncertu Helloween. Podsumowując - jeden z lepszych numerów. Ciekaw jestem na co przyjdzie pora gdy już przewałkujecie co się da z thrashu Wink Czekam na siódemkę Big Grin
nie przewałkujemy. thrash jest nieskończony Angry
Vlad napisał(a):nie przewałkujemy. thrash jest nieskończony Angry

a wyjebiecie wreszcie borucha? Big Grin
Najlepszy numer jak do tej pory. Tylko jeden błąd znalazłem: w jakiejś recenzji czy gdzieś pada hasło "murzyński wokalista Arthur Brown". Brown owszem, dysponuje bardzo niskim "czarnym" głosem, ale jest jak najbardziej biały Wink Nie żebym się czepiał, ale Tongue poza tym ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach. Mi to bynajmniej nie przeszkadza(wręcz przeciwnie Laughing ), ale jak znam życie
sporo dziwnych ludzi będzie na to psioczyć.

PS: Napiszcie "w przyszłości" coś o Angel Witch, coooo? Big Grin
Tomash napisał(a):ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach.

zdjecie Gibsona jest nie do przebicia Laughing

ale co tu zrobic, przeciez to muzycy pala a nie prowadzacy wywiad Surprised
statekx napisał(a):ale co tu zrobic, przeciez to muzycy pala a nie prowadzacy wywiad Surprised

Jesteś pewny?? Surprised
statekx napisał(a):
Tomash napisał(a):ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach.

zdjecie Gibsona jest nie do przebicia Laughing

ale co tu zrobic, przeciez to muzycy pala a nie prowadzacy wywiad Surprised

no fotka Jacka niszczy Big Grin Big Grin Big Grin niezłą polewke z niej miałem
a tematy zielarskie to dmoena Vlada Angry
Big Grin

Btw, nie wiem czy też tak macie, ale jak czytam jakąkolwiek recenzje autorstwa trotzky'ego to mnie kurwica chyta Big Grin gość przynajmniej raz na 3 linijki MUSI napisać że się zna i jest zajebisty, a kapela o której pisze jest nieznana i niedoceniana(co w kontekście np. Spiritual Beggars jest naprawdę śmieszne), przez nas, tępych buraków, słuchających tylko i wyłącznie Iron Maiden.
Tomash napisał(a):jak znam życie
sporo dziwnych ludzi będzie na to psioczyć.

Jako niezależne czasopismo, mamy w głębokim poważaniu dziwnych ludzi. Niech pozostaną przy Chłamerze. Angry
Siódmy numer Pure Metal - w empikach od 17-go maja (po godz. 15) (dla stolicy od 16-go maja, po godz. 17-tej)

[Obrazek: puremetal7okadka0fw.jpg]
Tomash napisał(a):Big Grin

Btw, nie wiem czy też tak macie, ale jak czytam jakąkolwiek recenzje autorstwa trotzky'ego to mnie kurwica chyta Big Grin gość przynajmniej raz na 3 linijki MUSI napisać że się zna i jest zajebisty, a kapela o której pisze jest nieznana i niedoceniana(co w kontekście np. Spiritual Beggars jest naprawdę śmieszne), przez nas, tępych buraków, słuchających tylko i wyłącznie Iron Maiden.

o to to, ja bym tego debila wykreślił z grupy recenzentów, bo wkurwia
Tomash napisał(a):Big Grin

Oho,chyba będę musiał obczaić to pismo,zawsze bawili mnie recenzenci megalomani
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15