03-04-2006, 10:57 PM
03-05-2006, 11:01 AM
Dobry numer. Wiadomo najciekawsze (przynajmniej dla mnie) zawsze sa wywiady(w ogole to zazdroszcze wam takich mozliwosci) i tu sa naprawde dobre.
Dobre artykuly np. Exodus, "techno-thrash...", jest jeszcze troche tego.
Podsumowujac, czlowiek mysli, ze wie o czyms juz wszystko, a wy potraficie jednak zaskoczyc.
Dobre artykuly np. Exodus, "techno-thrash...", jest jeszcze troche tego.
Podsumowujac, czlowiek mysli, ze wie o czyms juz wszystko, a wy potraficie jednak zaskoczyc.
03-05-2006, 02:13 PM
taka nasza rola
8)

03-05-2006, 03:10 PM
Też dorwałem, wywiady jak zwykle są pierwsza klasa, podobnie w większości recki. Wkładke pochłonąłem wyjątkowo szybko
Jedyne co mnie wkurwia to druh boruch (chyba tak będzie zawsze
), ale zrekompensował mi to świetny artykuł Comeilla, który jest absolutną przeciwwagą tego co prezentuje rubryka borucha ("właściwie do wszystkiego można się przyczepić i z wszystkigo można z powodzeniem szydzić, ku uciesze sobie podobnych półgłówków" - brawo Comeill). Średnio podobały mi się historyjki Kinga Diamonda. Świetna jest relacja z koncertu Helloween. Podsumowując - jeden z lepszych numerów. Ciekaw jestem na co przyjdzie pora gdy już przewałkujecie co się da z thrashu
Czekam na siódemkę 

03-05-2006, 04:40 PM
nie przewałkujemy. thrash jest nieskończony 

03-05-2006, 07:42 PM
Vlad napisał(a):nie przewałkujemy. thrash jest nieskończony
a wyjebiecie wreszcie borucha?

03-12-2006, 03:07 PM
Najlepszy numer jak do tej pory. Tylko jeden błąd znalazłem: w jakiejś recenzji czy gdzieś pada hasło "murzyński wokalista Arthur Brown". Brown owszem, dysponuje bardzo niskim "czarnym" głosem, ale jest jak najbardziej biały
Nie żebym się czepiał, ale
poza tym ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach. Mi to bynajmniej nie przeszkadza(wręcz przeciwnie
), ale jak znam życie
sporo dziwnych ludzi będzie na to psioczyć.
PS: Napiszcie "w przyszłości" coś o Angel Witch, coooo?

PS: Napiszcie "w przyszłości" coś o Angel Witch, coooo?

03-12-2006, 03:32 PM
Tomash napisał(a):ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach.
zdjecie Gibsona jest nie do przebicia

ale co tu zrobic, przeciez to muzycy pala a nie prowadzacy wywiad

03-12-2006, 03:41 PM
statekx napisał(a):ale co tu zrobic, przeciez to muzycy pala a nie prowadzacy wywiad
Jesteś pewny??

03-12-2006, 03:44 PM
statekx napisał(a):Tomash napisał(a):ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach.
zdjecie Gibsona jest nie do przebicia
ale co tu zrobic, przeciez to muzycy pala a nie prowadzacy wywiad
no fotka Jacka niszczy

a tematy zielarskie to dmoena Vlada

03-12-2006, 03:50 PM

Btw, nie wiem czy też tak macie, ale jak czytam jakąkolwiek recenzje autorstwa trotzky'ego to mnie kurwica chyta

03-12-2006, 09:31 PM
Tomash napisał(a):jak znam życie
Jako niezależne czasopismo, mamy w głębokim poważaniu dziwnych ludzi. Niech pozostaną przy Chłamerze.

05-14-2006, 09:13 AM
Siódmy numer Pure Metal - w empikach od 17-go maja (po godz. 15) (dla stolicy od 16-go maja, po godz. 17-tej)
![[Obrazek: puremetal7okadka0fw.jpg]](http://img320.imageshack.us/img320/8452/puremetal7okadka0fw.jpg)
![[Obrazek: puremetal7okadka0fw.jpg]](http://img320.imageshack.us/img320/8452/puremetal7okadka0fw.jpg)
05-14-2006, 12:27 PM
Tomash napisał(a):
Btw, nie wiem czy też tak macie, ale jak czytam jakąkolwiek recenzje autorstwa trotzky'ego to mnie kurwica chytagość przynajmniej raz na 3 linijki MUSI napisać że się zna i jest zajebisty, a kapela o której pisze jest nieznana i niedoceniana(co w kontekście np. Spiritual Beggars jest naprawdę śmieszne), przez nas, tępych buraków, słuchających tylko i wyłącznie Iron Maiden.
o to to, ja bym tego debila wykreślił z grupy recenzentów, bo wkurwia
05-16-2006, 06:09 PM
Tomash napisał(a):
Btw, nie wiem czy też tak macie, ale jak czytam jakąkolwiek recenzje autorstwa trotzky'ego to mnie kurwica chytagość przynajmniej raz na 3 linijki MUSI napisać że się zna i jest zajebisty, a kapela o której pisze jest nieznana i niedoceniana(co w kontekście np. Spiritual Beggars jest naprawdę śmieszne), przez nas, tępych buraków, słuchających tylko i wyłącznie Iron Maiden.
Oho,chyba będę musiał obczaić to pismo,zawsze bawili mnie recenzenci megalomani