Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pure Metal
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Morgenstern napisał(a):A myślałem, że tylko do Lublina nie dojechały :/

dojechać to pewnie dojechały, tylko pizdom się nie chce wyłozyć na półki...
Cytat:oczywiscie dzisiaj w empiku nie było, bo po co.

irytujące jest już to...

Cytat:A myślałem, że tylko do Lublina nie dojechały :/

dojechać na bank dojechały!!!

Cytat:dojechać to pewnie dojechały, tylko pizdom się nie chce wyłozyć na półki...

dokadnie!!! i tu jest problem!! nikt tego nie ogarnie i nie dopilnuje, ani dystrybutor, ani osoby odpowiedzialne z ramienia EMPIKU... nawalają Ci, którzy wykładają magazyny na półki... zdarzało się już, że magazyn przeleżał dwa-trzy dni w magazynie danego salonu EMPIK, by dopiero po interwencji (zawsze kiedy czytelnicy zgłaszają mi że magazynu nie ma, choć być powinien - interweniuję u dystrybotora, ale muszę mieć namiar na konkretny salon - muszę wiedzieć o jaki salon w danym mieście chodzi) z miejsca pojawić się na półkach

z nowym numerem podobne "przeboje" są też w Warszawie (gdzie dotąd skrag nie było)

mogę napisać, że bez problemów PMM nr 13 pojawił się na półkach empików w Bydgoszczy, Krakowie i Łodzi
No dzisiaj już jest, zakupiłem Big Grin
[Obrazek: okadka1408qm6.jpg]

Witam po długiej przerwie Smile
o, widzę że Dziadek zapodał Hellhammerem ostro na swój debiut :>
Tak, postarał się Big Grin
magazyn w EMPIKACH
Czekamy na opinie Big Grin
Okładka numeru 15 "Czystego Metalu":

[Obrazek: puremetal15gv9.jpg]

Numer pojawi się w Empikach stolicy prawdopodobnie dokładnie za tydzień, a w środę (18 czerwca) w całym kraju!
ostatni numer Pure Metal jest dostępny od 2 dni w salonach sieci EMPIK
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15