03-31-2005, 10:39 PM
04-01-2005, 04:02 PM
aXe Rose napisał(a):Lech napisał(a):tak czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam sie gdzie mieszkacie, bo ja jakos nigdy nie spotykam babc ani dzieciakow ktore ode mnie uciekaja.w rodzinie tez jakos nikt problemu nie ma. a u Was(nie u wszystkich oczywiscie)za kazdym rogiem spotykacie przerazone dziecko blagajace o litoscNa ulicy też mnie raczej babcie nie zaczepiają itd. Mnie się czepia tylko matka... ale to dlatego, że ona nie ma na co zwalić, że piję, palę i do świętych nie należę - więc ostatnio coraz częściej zwala to na muzykę, której słucham...nigdy nikt nie powiedzial o mnie "satanista" albo cos w tym stylu. chyba troche przesadzacie i zbytnio chcecie nadac sobie image "mrocznych" postaci od ktorych ucieka polowa miasta/wioski
cos tu jest chyba nie tak...
Moja ojciec ma ciągle pretensje czego to ja słucham ??
Kurwa muzyki słucham ;/ A to ,że nie takiej jak 99% mojego otoczenia to nie moja wina ...... że są tak ograniczeni....
Ahaa i ostatnio każdy , dosłownie każdy ma jakiś "problem" z moimi glanami :
Ojciec : Ja to w woju miałem lżejsze , ale głupia jesteś....
Dziadek : Boże , żeby dziewczyna w takich butach chodziła , ty powinnaś dziecko w pantoflach chodzić....
Sąsiad (którego nie cierpie) : Zobaczysz jak cie będą nogi bolały od tych buciorów....ty sie nie wygłupiaj tylko je zdejmij
Koleżanka : Ooo Madzia chodzi w glanach , a taka ładna pogoda.....no cóz są i tacy.....
Z innymi ludźmi jak na razie nie miałam problemu
A najbardziej akceptującą mnie osobą jest nie wiem jakim cudem moja mama....ona się nie czepia , albo juz zrezygnowała.....
04-01-2005, 04:07 PM
Szczeze mówiąc, to i mi się chce śmiac momentami z niektórych dziewczyn, które chodzą w glanach. Nie ze wszystkich, ale z niektórych tak.
(Zaraz mnie objedzie damska część forum)
hock:
(Zaraz mnie objedzie damska część forum)

04-01-2005, 04:09 PM
Kalin napisał(a):Szczeze mówiąc, to i mi się chce śmiac momentami z niektórych dziewczyn, które chodzą w glanach. Nie ze wszystkich, ale z niektórych tak.
(Zaraz mnie objedzie damska część forum)hock:
Co do glanów to wkurwiają mnie tylko dziewczynki słuchające np. Britney i noszące glany :/
04-01-2005, 04:11 PM
deathless napisał(a):Z takim ewenementem na skale światową, jeszcze się nie spotkałem, i mam nadzieję że się nie spotkam.Kalin napisał(a):Szczeze mówiąc, to i mi się chce śmiac momentami z niektórych dziewczyn, które chodzą w glanach. Nie ze wszystkich, ale z niektórych tak.
Co do glanów to wkurwiają mnie tylko dziewczynki słuchające np. Britney i noszące glany :/
04-01-2005, 04:13 PM
Kalin napisał(a):deathless napisał(a):Z takim ewenementem na skale światową, jeszcze się nie spotkałem, i mam nadzieję że się nie spotkam.Kalin napisał(a):Szczeze mówiąc, to i mi się chce śmiac momentami z niektórych dziewczyn, które chodzą w glanach. Nie ze wszystkich, ale z niektórych tak.
W takim razie z których dziewczyn chce Ci się śmiać?
04-01-2005, 04:19 PM
deathless napisał(a):Z dziewczyn w glanachKalin napisał(a):deathless napisał(a):Z takim ewenementem na skale światową, jeszcze się nie spotkałem, i mam nadzieję że się nie spotkam.Kalin napisał(a):Szczeze mówiąc, to i mi się chce śmiac momentami z niektórych dziewczyn, które chodzą w glanach. Nie ze wszystkich, ale z niektórych tak.
W takim z których dziewczyn chce Ci się śmiać?

Generalnie chodzi mi o takie które chodzą w glanach dzień w dzień. itd. itp.
04-01-2005, 04:22 PM
deathless napisał(a):ooo taaak...u mnie w szkole jest duzo takich osob...ale nie myslcie sobie ze to tylko dziewczyny tak robia...ostatnio widzialam kolesia..."rasowy" skejcik i mial glany na sobie...Kalin napisał(a):Szczeze mówiąc, to i mi się chce śmiac momentami z niektórych dziewczyn, które chodzą w glanach. Nie ze wszystkich, ale z niektórych tak.

04-01-2005, 04:25 PM
velvetova napisał(a):deathless napisał(a):ooo taaak...u mnie w szkole jest duzo takich osob...ale nie myslcie sobie ze to tylko dziewczyny tak robia...ostatnio widzialam kolesia..."rasowy" skejcik i mial glany na sobie...Kalin napisał(a):Szczeze mówiąc, to i mi się chce śmiac momentami z niektórych dziewczyn, które chodzą w glanach. Nie ze wszystkich, ale z niektórych tak.
Co do glanów to wkurwiają mnie tylko dziewczynki słuchające np. Britney i noszące glany :/hock:
![]()
W sumie to glany może nosić kto chce.....przecież nie są "zarezerwowane" tylko dla metali czy punków....
a to , że niektórzy wyglądają w nich jak idioci to już tylko i wyłącznie ich sprawa ;P
04-01-2005, 04:43 PM
:p ja latem to glany tylko na koncerty ... tak to trampeczki albo moje magiczne czerwone buty :p
no wlasnie chyba na dzisiejsze turne z winem czas zmienic glany na trampeczki
no wlasnie chyba na dzisiejsze turne z winem czas zmienic glany na trampeczki

04-01-2005, 04:46 PM
ja chodze w glanach cały rok, nawet w duży upał. czasem trampki jakieś załoze ale to już nie to 

04-01-2005, 05:01 PM
Ja tez chodze w glanach cały rok, ale ani ja ani Ty dziewczyną nie jesteś
A tak wogóle to temat o glanach gdzieś jest więc nie róbmy off topa

A tak wogóle to temat o glanach gdzieś jest więc nie róbmy off topa

04-01-2005, 05:16 PM
przecie dzial sie nazywa max offtopic
a jesli chodzi o reakcje wszystkim niewtajemniczonym sie zawsze wydaje ze w glanach w zimie jest zimno

a jesli chodzi o reakcje wszystkim niewtajemniczonym sie zawsze wydaje ze w glanach w zimie jest zimno

04-01-2005, 05:22 PM
qsiarz napisał(a):przecie dzial sie nazywa max offtopicAle jak byś nie zwuważył to dział ma swoje tematy, w których przydało by się mówić na dany temat ?

No ale cięzkie to do zrozumienia jest... :?
04-01-2005, 05:25 PM
co wam do tego co kto nosi i jak dlugo??
jak mi sie bedzie podobało to bede biegał w kristos-laciach 24/7 i gowno mi zrobicie
jak mi sie bedzie podobało to bede biegał w kristos-laciach 24/7 i gowno mi zrobicie