Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wygląd,stereotypy,reakcje...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
mnie tez sie matka czepia ostatnio :p coz koniec roku sie zbliza i chce mi kobieta na ambicje wjechac chyba Tongue
aXe Rose napisał(a):
Lech napisał(a):tak czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam sie gdzie mieszkacie, bo ja jakos nigdy nie spotykam babc ani dzieciakow ktore ode mnie uciekaja.w rodzinie tez jakos nikt problemu nie ma. a u Was(nie u wszystkich oczywiscie)za kazdym rogiem spotykacie przerazone dziecko blagajace o litosc Big Grin nigdy nikt nie powiedzial o mnie "satanista" albo cos w tym stylu. chyba troche przesadzacie i zbytnio chcecie nadac sobie image "mrocznych" postaci od ktorych ucieka polowa miasta/wioski Wink cos tu jest chyba nie tak...
Na ulicy też mnie raczej babcie nie zaczepiają itd. Mnie się czepia tylko matka... ale to dlatego, że ona nie ma na co zwalić, że piję, palę i do świętych nie należę - więc ostatnio coraz częściej zwala to na muzykę, której słucham...

Moja ojciec ma ciągle pretensje czego to ja słucham ??
Kurwa muzyki słucham ;/ A to ,że nie takiej jak 99% mojego otoczenia to nie moja wina ...... że są tak ograniczeni....
Ahaa i ostatnio każdy , dosłownie każdy ma jakiś "problem" z moimi glanami :

Ojciec : Ja to w woju miałem lżejsze , ale głupia jesteś....

Dziadek : Boże , żeby dziewczyna w takich butach chodziła , ty powinnaś dziecko w pantoflach chodzić....

Sąsiad (którego nie cierpie) : Zobaczysz jak cie będą nogi bolały od tych buciorów....ty sie nie wygłupiaj tylko je zdejmij

Koleżanka : Ooo Madzia chodzi w glanach , a taka ładna pogoda.....no cóz są i tacy.....

Z innymi ludźmi jak na razie nie miałam problemu
A najbardziej akceptującą mnie osobą jest nie wiem jakim cudem moja mama....ona się nie czepia , albo juz zrezygnowała.....
Szczeze mówiąc, to i mi się chce śmiac momentami z niektórych dziewczyn, które chodzą w glanach. Nie ze wszystkich, ale z niektórych tak.
(Zaraz mnie objedzie damska część forum) Confusedhock:
Kalin napisał(a):Szczeze mówiąc, to i mi się chce śmiac momentami z niektórych dziewczyn, które chodzą w glanach. Nie ze wszystkich, ale z niektórych tak.

Co do glanów to wkurwiają mnie tylko dziewczynki słuchające np. Britney i noszące glany :/
deathless napisał(a):
Kalin napisał(a):Szczeze mówiąc, to i mi się chce śmiac momentami z niektórych dziewczyn, które chodzą w glanach. Nie ze wszystkich, ale z niektórych tak.

Co do glanów to wkurwiają mnie tylko dziewczynki słuchające np. Britney i noszące glany :/
Z takim ewenementem na skale światową, jeszcze się nie spotkałem, i mam nadzieję że się nie spotkam.
Kalin napisał(a):
deathless napisał(a):

Z takim ewenementem na skale światową, jeszcze się nie spotkałem, i mam nadzieję że się nie spotkam.

W takim razie z których dziewczyn chce Ci się śmiać?
deathless napisał(a):
Kalin napisał(a):
deathless napisał(a):

W takim z których dziewczyn chce Ci się śmiać?
Z dziewczyn w glanach Surprised
Generalnie chodzi mi o takie które chodzą w glanach dzień w dzień. itd. itp.
deathless napisał(a):

ooo taaak...u mnie w szkole jest duzo takich osob...ale nie myslcie sobie ze to tylko dziewczyny tak robia...ostatnio widzialam kolesia..."rasowy" skejcik i mial glany na sobie... Confusedhock: Evil or Very Mad Evil or Very Mad
velvetova napisał(a):
deathless napisał(a):

ooo taaak...u mnie w szkole jest duzo takich osob...ale nie myslcie sobie ze to tylko dziewczyny tak robia...ostatnio widzialam kolesia..."rasowy" skejcik i mial glany na sobie... Confusedhock: Evil or Very Mad Evil or Very Mad

W sumie to glany może nosić kto chce.....przecież nie są "zarezerwowane" tylko dla metali czy punków....
a to , że niektórzy wyglądają w nich jak idioci to już tylko i wyłącznie ich sprawa ;P
:p ja latem to glany tylko na koncerty ... tak to trampeczki albo moje magiczne czerwone buty :p
no wlasnie chyba na dzisiejsze turne z winem czas zmienic glany na trampeczki Smile
ja chodze w glanach cały rok, nawet w duży upał. czasem trampki jakieś załoze ale to już nie to Laughing
Ja tez chodze w glanach cały rok, ale ani ja ani Ty dziewczyną nie jesteś Tongue
A tak wogóle to temat o glanach gdzieś jest więc nie róbmy off topa Wink
przecie dzial sie nazywa max offtopic Rolleyes

a jesli chodzi o reakcje wszystkim niewtajemniczonym sie zawsze wydaje ze w glanach w zimie jest zimno Neutral
qsiarz napisał(a):przecie dzial sie nazywa max offtopic Rolleyes
Ale jak byś nie zwuważył to dział ma swoje tematy, w których przydało by się mówić na dany temat ? Rolleyes
No ale cięzkie to do zrozumienia jest... :?
co wam do tego co kto nosi i jak dlugo??
jak mi sie bedzie podobało to bede biegał w kristos-laciach 24/7 i gowno mi zrobicie Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8