Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wygląd,stereotypy,reakcje...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
hehe

moi koledzy z klasy wymyslili nowe okreslenie
na moja piekna zielona kosteczke
"spadochron"
ci to moja wyobraznie Laughing
Coś mi mówi, że teraz to określenie będzie tu często stosowane wśród kostko-sceptyków Wink

Anonymous

aXe Rose napisał(a):Coś mi mówi, że teraz to określenie będzie tu często stosowane wśród kostko-sceptyków Wink
no w sumie trafne skojarzenie Smile
nowy napisał(a):hehe

"spadochron"

No kurwa, "kóń by sie uśmiał...", naprawdę...

"spadochron"

Ja tam zawsze słyszałem że moja przypomina chlebak na granaty Laughing
Morte napisał(a):

"spadochron"

Ja tam zawsze słyszałem że moja przypomina chlebak na granaty Laughing

O kurwa jest coraz zabawniej...fajne macie tematy w rozmowach ze znajomymi... Laughing

Z czym Ci się kojarzy moja kostka?? Big Grin
Norhaji napisał(a):Przechodze przez las napotkalem jakiegos dzieciaka co na sankach zjezdzal mijam go on na mnie sie wlepia z przerazonym wzrokiem(jak jestem wkurzony wygladam jak bym chcial wszystkich pozabijac wzrokiem) minolem go i slysze glosne ufff... potem jak mi przeszlo smialem sie z tego przecie nie jestem az tak straszny chyba ;p
...a może sie bał że mu zrobisz zdjecie Smile
...
SPoCo napisał(a):powiedzcie mi co myslicie widzac:
skejt + rajboki/adidosy + kostka [obowiazkowo bez naszywek!] ???
albo
skejt + glany?
ja mam jednego kumpla skejta ktory biega z kostka w bundeswerze .. i moze powiedzec ci o ciezkim brzmieniu wiecej niz coniektorzy na tym forum
skejt+glany ....znalam jednego kolesia ktory sie tak ubieral i sluchal metalu ...
jedziecie innych za to ze krytykuja wasz wyglad..
czemu ty jedziesz kogos wedlug schematu skejt musi sluchac HH?
[tatada ja czasem slucham K44 i PFK ... co zabierzecie mi legitymacje klubowa?]
sory ale nie wiem co to pfk ;], kumpel moj jest skejtem a slucha gotha, mowil ze dla niego skejtem jest kazdy kto jezdzi na desce/rowerze, niewazne jakiej muzy slucha.
ehh ale w kraju polska ludzi ocenia sie tylko i wylacznie po wygladzie i w piekny sposob sie ich szufladkuje

PFK=Paktofonika
tak czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam sie gdzie mieszkacie, bo ja jakos nigdy nie spotykam babc ani dzieciakow ktore ode mnie uciekaja.w rodzinie tez jakos nikt problemu nie ma. a u Was(nie u wszystkich oczywiscie)za kazdym rogiem spotykacie przerazone dziecko blagajace o litosc Big Grin nigdy nikt nie powiedzial o mnie "satanista" albo cos w tym stylu. chyba troche przesadzacie i zbytnio chcecie nadac sobie image "mrocznych" postaci od ktorych ucieka polowa miasta/wioski Wink cos tu jest chyba nie tak...
PFK jeszcze trawię Wink
ja miałem przygodę z dresami, którzy wyzwali mnie od dziwaków i brudasów. to typowe i częste... ale moja kumpela z gg opowiedziała mi że kiedyś będąc na spacerze (w czarnym, gotyckim płaszczu i w butach w stylu Kiss) podbiegło do Niej kilku przedszkolaków z tekstem:
"przedszkolak1: potrafisz zmienić się nietoperza??
kumpela: eee...
przedszkolak2: mówie Ci że to nie wampir, tylko Batmanka"
Lech napisał(a):tak czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam sie gdzie mieszkacie, bo ja jakos nigdy nie spotykam babc ani dzieciakow ktore ode mnie uciekaja.w rodzinie tez jakos nikt problemu nie ma. a u Was(nie u wszystkich oczywiscie)za kazdym rogiem spotykacie przerazone dziecko blagajace o litosc Big Grin nigdy nikt nie powiedzial o mnie "satanista" albo cos w tym stylu. chyba troche przesadzacie i zbytnio chcecie nadac sobie image "mrocznych" postaci od ktorych ucieka polowa miasta/wioski Wink cos tu jest chyba nie tak...
Na ulicy też mnie raczej babcie nie zaczepiają itd. Mnie się czepia tylko matka... ale to dlatego, że ona nie ma na co zwalić, że piję, palę i do świętych nie należę - więc ostatnio coraz częściej zwala to na muzykę, której słucham...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8