Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wygląd,stereotypy,reakcje...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Matka zrobila mi awanture, poniewaz chcialam PRZYSZYC NASZYWKE na torbe. Paranoja. Kolczykow, czarnych bluzek i pierscionkow tez nie moge nosic :/
heh, ja nie mam takich problemów na całe szczescie.... to jak wyglądam, to tlyko moja indywidualna sprawa i mamuska sie nie czepia nigdy o nic...ale bądź co bądź wygladam całkowicie norlamnie aczkolwiek z zachowaniem, bywa bardzo róznie Wink Laughing
Ja także nie.
Stoje na korytarzu, akurat rozmowa o LPR, i Radju MaRyja (jak my ich nie nawidzimy Angry ) a za mną stoi pleban i do tych co mnie słuchali:
"ON MA ROGI!!!" i zwiał...

Co artysta miał na mysli?
Oh tak, to na pewno miało głębsze przesłanie. Jednak jakże wysoka inteligencja zacnego plebana czyni to trudniejszym do zrozumienia od samego B/boga.
hehe mi dzis sie przydarzyla dziwna sltuacja Big Grin

Starsi mnie wkurzyli delikatnie stwierdzilem ze wyjde na cmentarz pstryknac pare fotek zanim zrobie cos czego bym zalowal ;p. Przechodze przez las napotkalem jakiegos dzieciaka co na sankach zjezdzal mijam go on na mnie sie wlepia z przerazonym wzrokiem(jak jestem wkurzony wygladam jak bym chcial wszystkich pozabijac wzrokiem) minolem go i slysze glosne ufff... potem jak mi przeszlo smialem sie z tego przecie nie jestem az tak straszny chyba ;p
Przerażający pan o wzroku psychopaty z APARATEM w ręku.
jaki pan az tak stary to nie jestem fakt ze wzrost(2m) moze sprawiac pozory ale to szczegul
Tak mi się powiedziało - moja wyobraźna zaczęła niebezpiecznie intensywnie pracować.
A 2m to faktycznie szczególny wzrost...
hehe to dobrze ze ci wyobraznia pracuje Big Grin a tak wogule to jak mam normalny chumor to raczej wygladam niegroznie przynajmiej dla tyh co sie przyzwyczaili do wzyostu i tego ze jestem metalem
W każdym razie na pewno wyróżniasz się w tłumie Smile
napewno i mi to odpowiaga Big Grin lubie patrzec na innych z gory Angry i fajnie jest na koncertach jak sie tak z tlumu wystaje Big Grin
to jest dobre do orientacji w terenie, jak u nas w szkole zwali sie mnostwo osob na raz na korytarz, a ja chce z kumplem pogadac to staje na palcach i go widze, bo wystaje mu glowa nad tlum, ale dla mnie to byloby troche meczace, jak mam niskich znajomych to nie lubie na nich patrzec tak z gory, a w dodatku mi sie wydaje ze to byloby zupelnie inne zycie, choc nie umiem sprecyzowac czymby sie roznilo
White Rabbit napisał(a):Matka zrobila mi awanture, poniewaz chcialam PRZYSZYC NASZYWKE na torbe. Paranoja. Kolczykow, czarnych bluzek i pierscionkow tez nie moge nosic :/
To faktycznie masz przesrane Evil or Very Mad Ja po raz pierwszy postawiłem rodziców przed faktem dokonanym,poskutkowało Laughing
On ma rogi? Confusedhock: :? Question Laughing
No tak - z tymi koncertami, to masz rację. Facet z reguły jest nieszczęśnikiem, bo to dziewczyny podnosi się na koncertach!!!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8