Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Templarzy świetni są, a ci warszawscy w szczególności ;]
aczkolwiek u tych, których miałam okazję na oczy widzieć, nie mieli obowiązkowo zgolonych głów :)
Templariusze mają jednak jedną wadę: są wcześni i noszą garnki :P
ej no! garnki nie sa wcale takie zle!! fakt ... kapalin wyglada lepiej, szczegolnie ten z podbrodkiem ale garnczkowe tez sa dobre wrrr ;]
Arion napisał(a):Templariusze mają jednak jedną wadę: są wcześni i noszą garnki 
To juz sa dwie wady ----> nie liczy sie
*Arion: edytuj posty ;P
dla mnie jedno wynika z drugiego, więc traktuje jako jeden argument, o! :P
najładniejsze wcale nie są kapaliny... najładniejsze są SALADY! :)~
a w ogóle najpiękniejsza będzie moja łebka angielska jak już ją sobie sprawię *_*
gdyby to on byl moj.....<slinotok>
i tak zadowolilby mnie zwykly szyszak ^^
a lebki - popieram, wspaniale :]
Zakk: mówiłbyś inaczej gdyby ten nocnik uratował Ci kiedyś życie ;)
Neth: szyszaki nie są złe ;] popatrz sobie co tam mają u Mardinusa, jest na co się poślinić ;)
Ja nie jestem w zadnym bractwie.
Ale z checia bym poznal czlonkow jakiegos bractwa i umuwic sie na pstryknieie paru fajnych fotek podczas walki

W sobote mam trening z zaprzyjaznionym bractwem... nie byloby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie to, ze kolega (don nalezacy) przestal uczeszczac na grupowe walki, by trenowac ze mna i stanie u mego boku przeciwko swym kompanom.... hehe zapowiada sie ciekawie.
Edit: Po treningu: ledwo zyje

A wiec stalo sie...
W sobote zmierzam na trening Templarow - co z tego wyniknie , nie wiem..
Ordo Templi Komandoria Warszawsko-Chwarszczanska brzmi dumnie....
edit: poprawiona literowka :]
heh z tego co wiem to muj znajomy z legionowa tez lezie w sobote na jakis trening do wawy
ja jestem wlasnie na okresie probnym w jednym bractwie..mam nadzieje ze mnie przyjma

A jak sie zwie szanowne stowarzyszenie?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12