Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Top 5 Thrash!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Zakk_Wylde napisał(a):4. Exumer

Właśnie se słuchałem genialnego "Possessed by fire", który jednakowoż byłby jeszcze genialniejszy gdyby nie wokal pana Von Steina, momentami pieje jak zarzynany kogut :/
Tomash napisał(a):
Zakk_Wylde napisał(a):4. Exumer

Właśnie se słuchałem genialnego "Possessed by fire", który jednakowoż byłby jeszcze genialniejszy gdyby nie wokal pana Von Steina, momentami pieje jak zarzynany kogut :/

no co ty wokal zabija Big GrinBig GrinBig Grin Big Grin 8)

Ambivalent napisał(a):Ktore z plyt tych zespolow masz na oryginalach ?
slayera testament i exodusa ... oczywiście nie całe dyskografie ... Płyty exumera i vio-lence są wogle możliwe do dostania w polsce ?
Zakk_Wylde napisał(a):Płyty exumera i vio-lence są wogle możliwe do dostania w polsce ?

Exumera na winylu dostaniesz w każdym komisie.
Tomash napisał(a):
Zakk_Wylde napisał(a):Płyty exumera i vio-lence są wogle możliwe do dostania w polsce ?

warto wiedzieć Surprised Surprised Wink
Tomash napisał(a):

Vio-lence tez pewnie na winylu latwiej jest dorwac niz na CD. Choc teraz jest jakas na allegro ale to chyba ruski oryginal.
1. MEGADETH :!:

2. Kreator
3. Annihilator
4. Sodom
5. Tankard

podaję tu kapele które DLA MNIE sa najważniejsze; nie obchodzi mnie w tym momencie kto ile dla thrashu zrobił, od kogo się zaczęło czy inne takie pierdoły.
Dorzuciłabym Metallicę, której 4 pierwsze płyty uważam za genialne, ale stracili w moich oczach przez swe późniejsze dokonania.
1. Annihilator
2. Slayer
3. Metallica
4. Pantera
5. Exciter/Testament/Exodus/Metal Church
warsadal napisał(a):4. Pantera

Juz nie jest dla Ciebie "bezplciowa"?? Wink
Krzychun napisał(a):

Jest Surprised
Aczkolwiek to kawałek niezłego thrashu.
warsadal napisał(a):
Krzychun napisał(a):

Jest
Jak śmiesz.. Evil or Very Mad
01. DEATH ANGEL
02. SLAYER

.
.
.
lata świelne
.
.
.

reszta świata Wink
Slayer
Kreator
Sodom
Exodus
Annihilator
hmm

PanterA
Testament
Megadeth
Kreator
Sodom
Rzadkość występowania Death Angel w tych zestawieniach dosłownie mnie przeraza Evil or Very Mad .

Wink
MaFFej napisał(a):Rzadkość występowania Death Angel w tych zestawieniach dosłownie mnie przeraza Evil or Very Mad .

Wink

Chetnie bym ich wstawił ale znam tylko "Act III" ale fajnie graja Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13