No ja mam klasyczna Stagg'a. Kurde kupiłbym elektryka ale kasy nie mam

Ja gram troche na PC ale zadko wwsumei nieźle mi idzie
W przeciwienstwie do pisania jak widac.
Ja gram na czarnym Sky Way-u i narazie zbieram na wzmacniacz bo cienko słychać na wierzy daewo z przed 5 lat... przynajmiej skrzynke z dzwiękami mam (niepamiętam jak sie nazywa) i pogram troche na dzwięku Distrion...
Ja od ponad 6 miesięcy gram na akustyku, dokładnie na chińskiej Finie (model FAW-701, taka jak ta tutaj ->
http://www.finaguitar.com.tw/images/FAW-701.jpg tylko, że czerwona). W planach mam kupienie elektryka (powoli staje się to możliwe dzięki własnej kasie), jednakże (sporo osób to dziwi

) marzę aby w przyszłości sprawić sobie basik i to na nim oprzeć swą przyszłość

... Ale jak znam życe nic z tego nie wyjdzie a z pogrywania w jakiejkolwiek kapelce tym bardziej... heh...
Gram na gitarze klasycznej.Nie żebym ćwiczyła dużo.Coś mi się podoba to się tego uczę dla przyjemności.Ostatnio nie mam ochoty i czasu grać

Ja mam klasyka Admirkę i Epiphona Les Paul Studio, a do tego piecyk Marshalla 30wat, małe ale łoji! Niestety zero efektów podłogowych
Pozdrawiam wszystkich
taki maly marshallek ma kopa

wiem bo sm mam do cwiczen

kiedys siadl nam sprzet i na takim gralem na duzej sali gimnastycznej

Amy widze ze jestes opentana evanescence

hehe
pozdrawiam

Rozpoczałem edukacje an Ibanezie grg 270

Kurna, ostatnio poszla mi struna E1 i dupa, kupilem nowy komplet EXL110 tym razem (wczesniej EXL125) i co? Stroje i znow mi E1 poszla ;x Kurwicy mozna dostac, w dodatku jakis walniety komplet sobie kupilem, albo mam zjechane klucze juz,.. Gitara lezy w kacie i nie mam pojecia co dalej ;D Dawno juz tak nie mialem, ze nie wiem o co loto.
Acrid napisał(a):Kurna, ostatnio poszla mi struna E1 i dupa, kupilem nowy komplet EXL110 tym razem (wczesniej EXL125) i co? Stroje i znow mi E1 poszla ;x Kurwicy mozna dostac, w dodatku jakis walniety komplet sobie kupilem, albo mam zjechane klucze juz,.. Gitara lezy w kacie i nie mam pojecia co dalej ;D Dawno juz tak nie mialem, ze nie wiem o co loto.
Tez tak mialem. Moze za bardzo nawijasz strune i wtedy jak stroisz to jest zbyt mocno naciagnieta - ja tak
PRZY-NAJ-MNIEJ mialem.
Valhalla napisał(a):statekx napisał(a):ja tak bynajmniej mialem.
nie rozumiem..
hock:
ZAORAĆ ludzi nie widzących różnicy pomiędzy "bynajmniej" a
PRZYNAJMNIEJ