Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na czym gracie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
imć garowy.
moj sprzęt to:
bębny: hohner main drum kit
blachy:
ride 20" meinl m38 marathon brass cool ride - zajebista blacha, czajnisowe brzmienie, miękka. hi-hat - 14" meinl m38 marathon brass groove hats.
crash - super noname (jakaś oldskulowa niemiecka firma)
hardware: powerbeat (statywy, wiem, wstyd, do hihatu jest chyba oryginalny hohnera) i platin (stopa single, obecnie rozgladam sie za twinem)
naciągi: na werblu sfatygowany remo, na tomie 12" aquarian satin finish, reszta noname - na tomach i stopie brak rezonantów.
pały gładek 140b rock, i zadne inne Big Grin
ogolnie zestaw jest czerwony, pieknie wykonczony sladami po gaszeniu fajek. ponoc grał w ameryce, na białorusi. ja go kupilem okazyjnie, a potem dokupilem do niego hardware i blaszki, zmienilem czesc naciagow. jeszcze czeka mnie odpicowanie werbla, i zmiana okleiny (na kolor bananowożółty Laughing ) i takie tam inne.
gram w kapeli Junkyard (punk/core) z imć Rafałem na gitarze, narazie basisty brak.
Fender American Stratocaster 8)
Płoniesz podczas gry?
czesc rene, mam dla ciebie propozycje nie do odrzucenia. poruchamy sie?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):czesc rene, mam dla ciebie propozycje nie do odrzucenia. poruchamy sie?
Cześć istny, sorry ale nie mogę. Nasza stara mi nie pozwoli.
jestem punkiem oi oi oi
olewam konwenanse, w tym kazirodztwo
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jestem punkiem oi oi oi
olewam konwenanse, w tym kazirodztwo
Kurwa istny, nie pojmujesz kvltu. Nasza Stara.
dobra, sorry

To przed takimi "wybrykami" wypadałoby się dokładnie umyć.
nie masz swojego zycia ze wpierdalasz sie w moje? <rotfl>
KISIEL napisał(a):

To przed takimi "wybrykami" wypadałoby się dokładnie umyć.
Tak zupełnie btw... ten tok myślenie śmierdzi mi ogranicznikiem i ślepotą na miarę Krzywej Wieży.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie masz swojego zycia ze wpierdalasz sie w moje? <rotfl>

Człowieku, zero wpierdalania ! Niezbędna informacja, ziąąąąąąą. Zastosuj się i będzie gittes...

-Rene- napisał(a):Tak zupełnie btw... ten tok myślenie śmierdzi mi ogranicznikiem i ślepotą na miarę Krzywej Wieży.

Roger. Domniemywam, iż wolisz kiedy punk, przed "wybrykami" się nie wyszoruje... R>O<T>F<L
KISIEL napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie masz swojego zycia ze wpierdalasz sie w moje? <rotfl>

Człowieku, zero wpierdalania ! Niezbędna informacja, ziąąąąąąą. Zastosuj się i będzie gittes...

-Rene- napisał(a):Tak zupełnie btw... ten tok myślenie śmierdzi mi ogranicznikiem i ślepotą na miarę Krzywej Wieży.

Roger. Domniemywam, iż wolisz kiedy punk, przed "wybrykami" się nie wyszoruje... R>O<T>F<L

posluchaj siebie czlowieku. co ty w ogole mowisz? idz rzeczywiscie jak ci kolega radzi i zajmij sie czyms pozytecznym...
seelenleib napisał(a):
KISIEL napisał(a):

posluchaj siebie czlowieku. co ty w ogole mowisz? idz rzeczywiscie jak ci kolega radzi i zajmij sie czyms pozytecznym...
Jemu to nie wystarczy; chłop musi poruchać i to w trybie pilnym, bo zaraz jakiegoś wściekłego swądu chvja dostanie.
Kisiel- piszę to poraz ostatni- wyluzuj.
KISIEL napisał(a):Roger. Domniemywam, iż wolisz kiedy punk, przed "wybrykami" się nie wyszoruje... R>O<T>F<L
"Domniemywam", że nigdy nie powiedziałeś czegoś takiego pancurkowi w twarz, inaczej mógłbyś, za rzucanie takimi hasłami, dysponować połową obecnego stanu uzębienia.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17