12-13-2005, 09:11 PM
aXe Rose napisał(a):statek ma trochę racji, najpierw trochę pograj, żebyś się zorientował na jakim brzmieniu Ci zależy, i dopiero wtedy inwestuj w efekty gitarowe. Ja przez pół roku grałem na samym piecu.
Tylko troche?

aXe Rose napisał(a):statek ma trochę racji, najpierw trochę pograj, żebyś się zorientował na jakim brzmieniu Ci zależy, i dopiero wtedy inwestuj w efekty gitarowe. Ja przez pół roku grałem na samym piecu.
Rumian napisał(a):aXe Rose napisał(a):statek ma trochę racji, najpierw trochę pograj, żebyś się zorientował na jakim brzmieniu Ci zależy, i dopiero wtedy inwestuj w efekty gitarowe. Ja przez pół roku grałem na samym piecu.no chyba ze kupisz multiefekt - drozsze ale jednak warto - ja mam zooma gfx3 (kupionego przy okazji w andorze jakies 150 pln taniej) i jest calkiem niezly
Patyk napisał(a):zgoda ale wiesz za taka kase multiefekt podlogowy nie moze przedstawiac jakiegos wysokiego poziomu a sprawuje sie nie tak znowu zle a wydatek na taki multiefekt to niewielke wiecej niz za naprawde niezla kostke a wiec jak ktos nie jest zdecydowany jaka muze chce grac to lepiej kupic takie cos i szukac swojego brzmienia miedzy wieloma a nie popelnic blad kubujac cos wyzszej klasy ale dajacego tylko jeden tym brzmienRumian napisał(a):aXe Rose napisał(a):statek ma trochę racji, najpierw trochę pograj, żebyś się zorientował na jakim brzmieniu Ci zależy, i dopiero wtedy inwestuj w efekty gitarowe. Ja przez pół roku grałem na samym piecu.no chyba ze kupisz multiefekt - drozsze ale jednak warto - ja mam zooma gfx3 (kupionego przy okazji w andorze jakies 150 pln taniej) i jest calkiem niezly
Multiefekty Zooma to zabawki dla dzieci, przestery to jakas kpina, reszta efektow brzmi cholernie cyfrowo, lepiej juz kupic Vampa2.
johnny_anarchist napisał(a):Gibson Les Paul Slash
Ibanez Roadstar II seria
kostka: Boss Hyper Metal
Multiefekt Ibanez
Kostki(piórka): Dunlopy Tortexy 1.0mm
struny: RottoYellow 0.10
piec marshall 500 v
Otter napisał(a):1. Slash gra na zwykłym LP USA
aXe Rose napisał(a):To jest jego sygnatura?Otter napisał(a):1. Slash gra na zwykłym LP USA
Tak dla sprostowania