Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubione gry cRPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
ja aktualnie (co by się odstresować i odchamić po pracy) gram w Mu (online RPG)
No a ja przez ostatnie 2 miechy katowalem Lineage 2 spoko giera (mmorpg;priv serv l2extreme) troche mangofilska ale spoko ostanio zwolnilem bo... no sam nie wiem czemu xP
diablo II najlepsza gra z seri rpg moim zdaniem i oczywiście świetny gothic II z krukiem na czele
Ja ostatnio przeszedłem Gothica 1 i 2+dodatek, pomimo tego, że co 10 minut mi się gra wyłączała D .A oprócz Gothica, to lubię jeszcze Fallouta 2 (spoko klimacik, zwłaszcza w bazie wojskowej Sierra, nie??) i BG (fajna fabuła).
morgor napisał(a):diablo II najlepsza gra z seri rpg moim zdaniem i oczywiście świetny gothic II z krukiem na czele
Lineage 2 C3 wymiata nie ma lepszgo online RPG, a diablo to już np. przy Mu wysiadało Big Grin
Buahaha!!! Diablo to erpeg? Dobre sobie! :?
rotfl a czy ja napisałem ze daiblo to erpeg? nie wydaje mi się :]
hehehe niedlugo wyjdzie Oblivion Smile trzaba szykowac upgrade kompa Big GrinBig Grin
niedługo to ma wyjść warhammer online Big Grin (ekhmm niedługo to troche dużo powiedziane bo gdzieś za 2 lata Tongue )
Mario1349 napisał(a):rotfl a czy ja napisałem ze daiblo to erpeg? nie wydaje mi się :]

Rotfl, a czy ja napisałem, że ty tak napisałeś? Nie wydaje mi się Smile Chociaż miast wyprowadzić Morgora z błędu, porównałeś Diablo do MU (o ile mi wiadomo to właście erpeg) Tongue
Mario1349 napisał(a):niedługo to ma wyjść warhammer online Big Grin (ekhmm niedługo to troche dużo powiedziane bo gdzieś za 2 lata Tongue )
ech warhammer online - chuj z tym na pewno nie bedzie mialo takiego klimatu jak papierowa jedynka Smile jej nic nie przebije - nie bedzie takiej zabawy i nie bedzie tylu mozliwosci - crpg NIGDY nie dorowna papierowemu a wiec po co tworzyc crpg'i na podstawie papierowych
Fallout 2(w jedynke kurde nie gralem:/), Baldury 1 i 2 i Icewind dale 1 i 2.

Z elementami zrecznosciowymi: Diablo 1 i 2, Revenant, Hired Guns.
Korzystając z okazji chciałbym zaprosić na stonę i Forum poświęcone Falloutowi i wszystkiemu co postapokaliptyczne. Zapraszamy. Wszelkie uwagi co do forum, prosimy wysyłac do administratora.

www.falloutfraction.kgb.cz
FALLOUT Rulezzzz 8) ...
qsiarz napisał(a):ja przechodzilem solo magiem ale w czarowiezach pod koniec mialem buga, a pokonalem juz nawet spaczone runy i mialem kostor magow, normalnie nie do powstrzymania bylem Tongue

gra solo jest zajebista, polecam gre kensai(- 24 kp, 8 czy 9 atakow na runde kazdy + 12 do trafienia i obrazen ciso krytyczny zadaje 150 pkt obrazen, poza tym gre moja ulubiona klasa w baldura czyli zawadiaka tez swietne kp(-24-28 stoissz sobie przy abazigalu idziesz zaparzyc herbatke, wracasz raz go walisz i mozesz wyjsc Wink ) 5 atakow an rundke ale pulapki zadajace cos w okolicach tysiaca obrazen.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8