Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubione gry cRPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Tak. Każdy steruje jedną stowrzoną przez siebie postacią. Gra sie bez pauzy - tylko dowódca ma mozliwość zapauzowania gry, co umożliwia zaplanowanie walki.
od jednego do 3, zalezy ile osob ma dryzyna i ilu jest graczy, gralem po lanie troche, ale baaaaardzo czasochlonne
qsiarz napisał(a):od jednego do 3, zalezy ile osob ma dryzyna i ilu jest graczy, gralem po lanie troche, ale baaaaardzo czasochlonne
Ale jak przydzielisz jednej osobie wiecej postaci to ciezko nimi sterowac w czasie rzeczywistym.
Taka gra jest czasochłonna ale jaka przyjemna Wink
Zmiażdżyłbym was robaczki!
Nivo napisał(a):Zmiażdżyłbym was robaczki!
Mocne słowa. Może duel ? Big Grin
No to mam co robic w wakacje Big Grin .Jutro sie zarejestruje.
Nevermore napisał(a):No to mam co robic w wakacje Big Grin .Jutro sie zarejestruje.
Nie rejestruje sie i niezakłada żadnego konta. Gralibysmy przez tcp/ip. Powiedz tylko która gra najbardziej Cię interesuje (BG1+Totsw, BG2+tb, IWD1+how czy IWD2).
A i napisz przez co łaczysz się z internetem.
Planujecie jakąś przygodę w krainach Icewind Dale??? Heh... dołączyłbym się. Smile
Nightal napisał(a):

Oto mój kolos :
http://www.unreal-fantasy.info/cuda.jpg

Coś jeszcze, kolego? Big Grin Laughing
Nivo napisał(a):
Nightal napisał(a):

Oto mój kolos :

TAK. O KÓRWA
mogliście mówić wcześniej bo teraz właśnie kończe BG2 na sieci.
Nivo napisał(a):
Nightal napisał(a):

Oto mój kolos :

Nic specjalnego. Daj mi znac kiedy bedziesz miał czas to sobie powalczymy. Oczywiście wcześniej będziesz mi musiał udowodnić, że twoja postać jest legalna bo czitować to każdy potrafi Wink

Edit: Ja do końca czerwca mam egzaminy, więc grać mogę w lipcu. Postać mam w sejvie z Cieni Amn więc będę jeszcze musiał nią przejść grę do Tronu Baala, żeby zebrac jakieś konkretne przedmioty - ale to juz kwestia paru dni. Napisz jeszcze tylko jaką klasę postaci prowadzisz (mój char to łowca). A i przez co się łaczysz z internetem bo niewiadomo czy wogle będziemy wstanie się połaczyć (ew. będziemy potrzebowali kogos z zewnetrznym ip żeby załozył grę).
Nightal napisał(a):że twoja postać jest legalna bo czitować to każdy potrafi

Oj kolego, nie obrażaj mnie proszę!
Ahhrgr!!

Klasa wojownik/mag/zlodziej
Ip mam zewnetrzne bez firewalla
Zapraszam na gg w celu ustalenia szczegółów pojedynku bo niechcę robić chata z forum.
ja przechodzilem solo magiem ale w czarowiezach pod koniec mialem buga, a pokonalem juz nawet spaczone runy i mialem kostor magow, normalnie nie do powstrzymania bylem Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8