Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: The Offspring - od tego się zaczęło.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
suck my kiss - ssij moj pocalunek wiec co do q-rwy Laughing
http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_m...t&p1=24149
A na mój gust 1 i 2 płyta były najlepsze, no cóż menager zapewne myśli innymi wartościami niż jakość Evil or Very Mad
Chłopaki sprzedali kilkanaście milionów płyty wydajen w niezależnej wytwórni (Smash)
Świetna kapela - słucham ich od paru dobrych lat.
Polecam w szczególności koncert z festiwalu Rockplast z 97 roku - rewelacja
Big Grin
Ja zaczynałem właśnie też od Offspringa (i Nirvany).Obowiązkową Amercianę mam od paru ładnych lat.Takich kawałków co oni nagrywają się nie zapomina.Teraz też dobrze grają, niektóre kawałki są wręcz rewelacyjne np. I Choose, ale to trochę nie to samo co kiedyś.
The Offspring - oczywiście, warto zapoznać się z ich twórczością, warto ich polubić, ale nie warto na nich poprzestać.
Pozwólcie, że zacytuję fragment opowiadania Krzysztofa Baranowaskiego pt. "Punk Tadeusz": "Zza zakrętu ścieżki wyłoniła się dziewczyna. Młodziutka, najwyżej szesnastoletnia. Tadeusz zerknął zaciekawiny. Krótko obcięte, czerwone, nastroszone czupurnie włoski odsłaniały kształtne, przekłute chyba taśmowo uszy, w których połyskiwały srebrzyście rzędy agrafek. (...) Długie, porażająco długie, zgrabne nogi obute w cięzkie glany dopełniały obrazu. (...) Przez przesłaniającą ma z wolna oczy czerwoną mgłę Tadeusz dostrzegł przyczepioną na krągłości pośladka naszywkę z napisem "The Offspring". Czar prysł.
-Punk is dead -westchnął. -Pora umierać."
Stron: 1 2 3 4 5 6