04-09-2005, 12:27 AM
04-09-2005, 07:53 PM
nie wiem dla czego ale nie przemawia do mnie punk zza oceanu offspring mają kilka fajnych kawałków ale nie powalają mnie zbytnio
04-09-2005, 09:42 PM
a co cie powala, moze to techno the clash
04-09-2005, 10:19 PM
01DeX napisał(a):a co cie powala, moze to techno the clashzbastuj chlopczyku
ja hmm kiedys sluchalam teraz bardzo zadko ..
maja kilka kawalkow ktore sa fajne .. a inne sa przecietne .. jak dla mnie
04-10-2005, 12:46 PM
01DeX napisał(a):a co cie powala, moze to techno the clashJeśli twierdzisz, że Offspring jest lepszy od The Clash i zrobił dla muzyki punkowej więcej, to z Ciebie zwykły ignorant.
04-10-2005, 01:01 PM
Może nie jestem zbytnim fanem The Clash, ale jakby nie oni, to Offspring też by nie było. Co nie zmienia faktu, że zawsze wolałem Sexów 

04-10-2005, 02:27 PM
Cytat:moze to techno the clashTa zniewaga krwi wymaga

A The Offspring... Każdy lubi, co lubi. Mi kojarzy się to jedynie z czasami, gdy wszystkie dzieciaki śpiewały"come on to me baby, aha, aha" (czy jakoś tak).
04-10-2005, 02:44 PM
nie zaczynałam od Offspring'a, ale trochę słuchałam i średnio mi się podobało. Co do nowego Splinter, to zespół trochę zawiódł... ale cóż, nie zawsze się jest mistrzem
.

04-10-2005, 03:08 PM
01DeX napisał(a):a co cie powala, moze to techno the clash
a żebyś wiedział że to techno to prędzej
04-10-2005, 10:43 PM
Kamael napisał(a):ja słucham muzyki dla przyjemności, a nie dla tego ze cos tam zrobil i stworzył punk.01DeX napisał(a):a co cie powala, moze to techno the clashJeśli twierdzisz, że Offspring jest lepszy od The Clash i zrobił dla muzyki punkowej więcej, to z Ciebie zwykły ignorant.
PS:Ile lat mają teraz członkowie THE CLASH?
04-11-2005, 07:59 AM
01DeX napisał(a):A co ma do rzeczy ile mają lat? Dla mnie ich muzyka jest nieśmiertelna i niesie ze sobą dużo więcej niż "offspringowa". Offspring to monotonia (sam też ich trochę kiedyś słuchałem), brak polotu i fantazji, a The Clash ma w sobie coś, co sprawia, że mogę ich słuchać cały czas.Kamael napisał(a):ja słucham muzyki dla przyjemności, a nie dla tego ze cos tam zrobil i stworzył punk.01DeX napisał(a):a co cie powala, moze to techno the clashJeśli twierdzisz, że Offspring jest lepszy od The Clash i zrobił dla muzyki punkowej więcej, to z Ciebie zwykły ignorant.
PS:Ile lat mają teraz członkowie THE CLASH?
Do określenia "techno" nie będę się nawet ustosunkowywał, bo nie ma sensu.
04-11-2005, 02:12 PM
to bylo tylko pytanie, ule oni maja lta teraz, che to wiedziec i tyle.
04-11-2005, 02:24 PM
01DeX napisał(a):to bylo tylko pytanie, ule oni maja lta teraz, che to wiedziec i tyle.
w momencie gdy stwierdziles ze clash to techno, zdaje mi sie ze kolejne przez Ciebie zadawane pytania sa zbedne.....
05-09-2005, 05:20 PM
Cytat:ja słucham muzyki dla przyjemności, a nie dla tego ze cos tam zrobil i stworzył punk.
Dokładnie, jeżeli mi się coś podoba, to tego słucham.
Nie wiem po co używać takich argumentów, jak to, który zespół zrobił więcej dla danego gatunku.
Bez sensu, w ogóle.
Niektórzy piszą tak, jakby kierowali się faktami historycznymi, gdzie biografie członków zespołu, są ważniejsze od wykonywanej przez nich muzyki.
The Clash to przyjemna, łagodna muzyka.
Nic wielkiego.
05-10-2005, 01:49 PM
Kamael napisał(a):Offspring to monotonia (sam też ich trochę kiedyś słuchałem), brak polotu i fantazji, a The Clash ma w sobie coś, co sprawia, że mogę ich słuchać cały czas.
Do określenia "techno" nie będę się nawet ustosunkowywał, bo nie ma sensu.
Coś chyba się źle wyraziłeś, powinieneś dodać dla mnie offspring to monotonia, bo wcale monotonią nie jest a że brakuje ci oglądu na słowa w muzyce to możesz uważać ich twórczośc za monotonnie, a jedyną osoba której brakuje fantazji to chyba jest Twoja osoba