ja zaczynałem od offspringa, jednak obecnie tego nie słucham. epitaph rządzi

8)
Hell_Alu napisał(a):The Offspring - od tego się zaczęło.
Tak zaczeło się ale raczej:
The Offspring - od tego się zaczeła klęska muzyki punkowej oraz zepchnięcie dobrych kapel do podziemi

!!!!
8) 8) 8) offsprin g popieram
Łezka się w oku kręci-od nich zaczynałem przygodę z muzyką gitarową i odkrywanie świata rocka i metalu

Według mnie najfajniejsze płytki to Smash i Americana.A późniejsze już jakieś nie bardzo...Chociaż może mnie się gust zmienił? :? Teraz ich słucham sporadycznie...
ja od nich tez zaczalem

od Americany ;d oryginalna kaseta i \m/
eh offa kocham, uwielbiam wszytkie plytki (najmniej znam jednak The offspring oraz Ignition) ale kolesie rzadza poprostu

8) 8)
Offspring - coś wspaniałego. Od tego się zaczęło i będzie trwać wieczne. Dla mnie: sens życia i motywacja do działania.
Kocham ich, kocham za całokształt, nie ma momentów gorszych.
Ostatnia płytka bardzo mi się podoba, śmiem nawet twierdzić, że nastapiła poprawa w stosunku do Americany (którą też zresztą bardzo lubię).
Nie ma się co tu rozwodzić, że kiedyś grali lepiej, a teraz jest "be". Poprostu - Offspring "stary" jest
inny od Offspringa "nowego".
A ja i tak będę ich kochać po wsze czasy.

Cytat: Poprostu - Offspring "stary" jest inny od Offspringa "nowego".
Czyli Offspring stary "dobry", a Offspring nowy "be"

zaczynałęm od nich ale na drodze rewolucji i podczas poznawania nowych zespołów offspring poszedł w kąt a szkoda bo stare albumy mają fajne
nie przepadam za dwoma najnowszymi albumami
do americany było OK
offspringowie byli gdzies w 5 klasie podstawowki .. obleca ....czasem mozna posluchac ... ale ten prawdziwy punk jest bez porownia
hmm a dlaczego offspring to nie punk? bo jakos nei rozumiem
offspring nei jest tylko punkrockiem...oni graja inaczej niz jakies nofx'y i inne badziewia...
offspring to nie punk bo mają teledyski na vivie i mtv...
hahaha
hmm jak dal mnei amerykansko australijski punk to nie to

a sex pistols tez mieli teledysk :p(widzialm ostnio na mtv classic )