Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: The Offspring - od tego się zaczęło.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
ja zaczynałem od offspringa, jednak obecnie tego nie słucham. epitaph rządziBig Grin 8)
Acrid napisał(a):
schtoonkman napisał(a):fakt, dla wileu ludzi jest to kapela od której zaczyna sie przygoda z punk-rockiem.

Dla mnie byl to Rancid, i nie zaluje, huehue Angry
Che, che tak samo Angry
Offspring był potem
Hell_Alu napisał(a):The Offspring - od tego się zaczęło.
Tak zaczeło się ale raczej:
The Offspring - od tego się zaczeła klęska muzyki punkowej oraz zepchnięcie dobrych kapel do podziemi Evil or Very Mad !!!!
8) 8) 8) offsprin g popieram
Łezka się w oku kręci-od nich zaczynałem przygodę z muzyką gitarową i odkrywanie świata rocka i metalu Smile Według mnie najfajniejsze płytki to Smash i Americana.A późniejsze już jakieś nie bardzo...Chociaż może mnie się gust zmienił? :? Teraz ich słucham sporadycznie...
ja od nich tez zaczalem Big Grin od Americany ;d oryginalna kaseta i \m/
eh offa kocham, uwielbiam wszytkie plytki (najmniej znam jednak The offspring oraz Ignition) ale kolesie rzadza poprostu Big Grin 8) 8)
Offspring? CHUj nIE PuNk
Offspring - coś wspaniałego. Od tego się zaczęło i będzie trwać wieczne. Dla mnie: sens życia i motywacja do działania.
Kocham ich, kocham za całokształt, nie ma momentów gorszych.
Ostatnia płytka bardzo mi się podoba, śmiem nawet twierdzić, że nastapiła poprawa w stosunku do Americany (którą też zresztą bardzo lubię).
Nie ma się co tu rozwodzić, że kiedyś grali lepiej, a teraz jest "be". Poprostu - Offspring "stary" jest inny od Offspringa "nowego".
A ja i tak będę ich kochać po wsze czasy. Big Grin
Cytat: Poprostu - Offspring "stary" jest inny od Offspringa "nowego".
Czyli Offspring stary "dobry", a Offspring nowy "be" Laughing
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):Offspring? CHUj nIE PuNk
Dokładnie tak.

Anonymous

zaczynałęm od nich ale na drodze rewolucji i podczas poznawania nowych zespołów offspring poszedł w kąt a szkoda bo stare albumy mają fajne
nie przepadam za dwoma najnowszymi albumami
do americany było OK
offspringowie byli gdzies w 5 klasie podstawowki .. obleca ....czasem mozna posluchac ... ale ten prawdziwy punk jest bez porownia
hmm a dlaczego offspring to nie punk? bo jakos nei rozumiem
offspring nei jest tylko punkrockiem...oni graja inaczej niz jakies nofx'y i inne badziewia...

Anonymous

offspring to nie punk bo mają teledyski na vivie i mtv...

hahaha
hmm jak dal mnei amerykansko australijski punk to nie to Tongue a sex pistols tez mieli teledysk :p(widzialm ostnio na mtv classic )
Stron: 1 2 3 4 5 6