Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: The Offspring - od tego się zaczęło.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
the ramones mieli teledyski, sex pistols mieli, the clash mieli, iggy pop mial
co z tego ?
Cytat:hmm jak dal mnei amerykansko australijski punk to nie to
co to amerykansko australijski punk ???
Vir napisal
Cytat:offspring to nie punk bo mają teledyski na vivie i mtv...
o to chodzilo z teledyskiem
ja nei mowie ze offspringowie sa ble i wogole maj kilka fajnych kawalkow ale porpsotu maja inny styl grania .. no i tyle
Offspring Jest Spoczko ... Czesto Go Sluchalem Zaczalem Od Americany ... Szybko Mi Sie Znudzila ... Ale Pozostale Plytki ... Zwlaszcza Te Starsze ... Miodzio ... Ale Ja Wole W Sumie Najlepszy Moim Zdaniem Zespol - Bad Religion ...
Ja też zaczynałam od Offspring (pamietam, 5 kl podstawowki to byla... ech) i wlaśnie Americana najbardziej przypadla mi do gustu. Treaz nie slucham, ale wciaż mam miłe wspomnienia...
Americana ... Moim Zdaniem Najslabsza Plytka ... Tylko Piosenka The Kids Aren't Alright Sie Wybija ...
Dla mnie też Offspring był poczatkiem, a co do Amerikany, to nie jest ona w cale taka zła. Offspring, Ixnay...,Smash i Americane uważam, za lepsze wybryki, ale na pozostałych, też znalazły sie ciekawe kawałki.
Pozdrawiam!
Ze smasha kilka kawałków mi tylko podchodzi, ale zauważcie: praktycznie każdy z nas od tego zaczynał... heh gdyby nie Offspring, ciekawe czego bysmy teraz słuchali...
sluszna uwaga Smile
W Sumie To Macie Racje ... Ale Nie Przypisujcie Offspringowi Tego Ze Caly Dorobek Punka To Ich I Tylko I Wylacznie Ich Zasluga ...
The Offspring to jeden z pierwszych zespołów punkowych jakie zaczełam słuchać . Uwielbiam piosenki Mota i Self esteem (ten pijacki wstęp... 8) ) :!:
jak niektórzy z tąd mogą opierdalać offspringa, ta kapela jest naprawde punkowa i .......... mądra.
Opierdalajcie sobie sum41 i gód szarlot.

Dziekuje za przeczytanie mojej odpowiedzi Laughing
Ja zaczęłam słuchać The Offspring jak miałam 10 lat.Wtedy ktoś mi kupił kasetę "Americana",bo mi się podobała ich muzyka,którą puszczali w telewizji.Ciągle mam do niej sentyment i chętnie do niej wracam.
Smile
Ajana napisał(a):Ja zaczęłam słuchać The Offspring jak miałam 10 lat.Wtedy ktoś mi kupił kasetę "Americana",bo mi się podobała ich muzyka,którą puszczali w telewizji.Ciągle mam do niej sentyment i chętnie do niej wracam.
Smile
"Americana" to według mnie ich najsłabcza plyta, bardziej to pod hard rock podchodziło. Ale jeżeli od tego zaczęłaś i sięgnęłaś po ich inne płyty to szacuken
Moja przygoda z punk rockiem zaczęła się właśnie od The Offspring... Potem był Green Day, Blink 182, Good Charlotte, Foo Fighters i inne... Według mnie najlepsza płyta Offspring to Americana (Moja ulubiona piosenka z tej płyty to Why Don't You Get A Job i Have You Ever), a potem na drugim miejscu to Splinter (Z tej płytki kocham Hit That...) THE OFFSPRING IS THE BEST!!!! 8) Tongue Wink
co wy mówicie... The Offspring i Ignition... one maja klimat. potem Smash, Ixnay...... daleko Americana i Splinter, a Co1 jest poza kategorią.

kocham ich. codziennie inaczej. wystarczy spojżeć na to, że kiedyś ubóstwałam Americane. no, ale to była ich jedyna płyta jaką miałam. następnie Smash i to genialna 'la la lalala, la la lalala" na początku Self Esteem i 'stupid dumbshit goddam motherfucker!" w Bad Habit. i zaczęłam normalnieć. czyli americane odziedziczyła młodsza siostra.

The Offspring. Ignition. Od TEGO trzeba zaczynać.
Stron: 1 2 3 4 5 6