kawałek ma tylko płyty nie ma
Zajebista płyta...po prostu klasyka muzyki

KSU cenie za teksty które niosą ze sobą przesłanie i za wspaniały wokal Siczki

Przestań, akurat teksty KSU ma średnie(z paroma wyjątkami), słychać że muzyka jest u nich ważniejsza. I dobrze

KSU jest świetne i ma świetne teksty a przynajmniej miało bo teraz są coraz słabsze
(Widzę że ktoś tu oglądał Wożonko. Wszyscy żyjemy w permamętnej agonni,ja,ty,nawet tasiemiec w twych jelitach.Co to!Odejdź to diabeł!

)
Podobno Prezo nie jest już basistą KSU!(w sumie dobrze bo ostatnio troszke mnie dobijał)
KSu ssie dałop dupy i jest niczym innym niz kolejną dziwką
Tyaa...,,Nasze słowa" np. niesamowicie rozni sie od poprzenich ich produkcji(jest spokojniejszy i zdecydowanie mniej mi sie podoba).... Pierwszą piosenke jaką ich uslyszalam był ,,Jabol Punk" i potem sluchalo sie coraz wiecej i więcej.... Świetny zespol....
Tak, Prezo nie jest już basistą i menagerem KSU.
Mogli by popracować trochę na textami bo niektóre rymy na "Naszych Słowach" poprostu mnie dobijają
Niektóre to zbyt delikatnie powiedziane, zwłaszcza tekstowo ta płyta jest absolutnie tragiczna.
Dzięki panie Moder, chociaż tu się zgadzamy ...
Jeśli jeszcze napiszesz, że muzycznie jest wcale nie lepiej to będziemy w pełni zgodni ;D.
Ech, że tak dałem się złapać i kupiłem tę płytę w ciemno ;/. Nie mogę tego odżałować.
nie jest taka zła
A co do tekstów: i tak NIC nie przebije kvltowego: "Biore z życia to co jest najlepsze/pije wino i laksi pieprze"

Tomash napisał(a):"Biore z życia to co jest najlepsze/pije wino i laksi pieprze" :D
Co Ty chcesz od Chodnikowego Latawca? Tekst to nic przy kvltowym teledysku ;)
Zreszta, sam kawalek jest niezly ;D
No ja nic nie chce, to je kvlt, ale niektórych może razić

jak grali w Chorzowie to 3 razy zagrali ten wałek na prosbe publiki