Hmm ... Byłam na koncercie KSU ponad rok temu i pamiętam, że dosłownie zmasakrowała mnie ta energia. To był mały koncert, ale kurcze dla takich chwil warto żyć

Dają czadu i to nieźle 8)

no i ja w końcu powinienem
ich zobaczyć na woodstocku o ile będe kontaktował

KSU... KOCHAM wręcz
Najlepsza ich płyta to "ludzie bez twarzy" a kawałek "techno techno" jest wybitnie prawdziwy
Cytat:techno techno techno gracie
kręcą liście na sałacie

"Techno techno" - jeden z niewielu dobrych utworów na płycie "Nasze Słowa".
A tak przy okazji tekst (badź co bądź słaby) brzmi:
"techno techno technokraci / kręcą liście na sałacie..." ; ). Twoja wersja tego fragmentu troszkę nie pasuje do reszty.
Ja od niedawna słucham KSU i ucieszył mnie fakt, że będą na Woodstocku... zajebiście się bawiłem przy KSU, no i jeszcze te podśpiewki pozakoncertowe "Jabol Punk"

Za bardzo nie będę się wypowiadał, bo jeszcze słabo znam ten zespół, ale jak narazie to

Cytat:"Jabol Punk"
:
nie słłucham KSU, ale tek kawałek akurat mi się podoba.
a potem "jabolowe ofiary" na plytce sa

... bosko ;d
cała płyta "pod prąd" wymiata

POMOCY !!!
Szukam tytułu jednej z piosenek KSU ,nie wiem z której płyty ,ale w tekscie były takie słowa
"Czuje sie dobrze ,jest mi dobrze ,nie jest źle"
Z góry dzieki

rootfl napisał(a):POMOCY !!!
Szukam tytułu jednej z piosenek KSU ,nie wiem z której płyty ,ale w tekscie były takie słowa
"Czuje sie dobrze ,jest mi dobrze ,nie jest źle"
Z góry dzieki 
To jest utwór "Nie jest źle" którego nie ma na żadnej oficjalnej płycie. Jest na kasecie "77 - 86"(stary bootleg). A jak ładnie poprosisz to Ci go moge wysłać

sprawdzalem na p2p ,ale nie ma tego kawałka ,więc jak jesteś tak dobry to mógłbyś mi go wysłać e-mail masz w opisie