Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kilka kapel, do których czujecie wstręt bezgraniczny...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hallvard napisał(a):popieram lady ghost...sam nie przepadam za punkiem, ani za jakimis heavy netalowymi przyspiewkami...no chyba , ze monstrum;p

o i wkurwia mnie budgie bezgranicznie, nie wiedziec czemu..
cicho tam Tongue
no to ja powiem, że nie lubię Metallicy, kilka utworów może być, ale ogólnie mam do nich niechęć. to samo z Ironami...
nie trawię także Nightwisha, Linkin Park, wszystkiego co wyszło od Grabaża, Hipiwsadu,i w sumie to całego polskiego punk rocka ze strony mp3 na wp.
Cytat:nie trawię także Nightwisha, Linkin Park, wszystkiego co wyszło od Grabaża, Hipiwsadu,i w sumie to całego polskiego punk rocka ze strony mp3 na wp.
pod tym również mogę się podpisać
Hallvard napisał(a):o i wkurwia mnie budgie bezgranicznie, nie wiedziec czemu..

wokal?
no wlasnie chyba przede wszystkim....poza tym mialem nie-przyjemnosc uslyszec ich po raz pierwszy, w przechujowym kawalku, ktorego nazwe dopisze pozniej, bo zapomnialem. spytam kumpla, ktory mi to wlacza jak mnie chce wkurwic...

no i sie dowiedzialem - rollin' home....tragedia..
Tokio Hotel, Linkin Park, SOAD (tylko 2 kawałki mi podchodzą)

Nightwish nie był taki zły z Tarją... Nie był wybitny, ale zawsze można było posłuchać czegoś innego, a teraz to już popowy wokal i ogólne zawracanie suta Laughing

Nie musze chyba wymieniac dody, mandaryny, malgorzaty andrzejewicz itd?
wez juz wypierdalaj
ssij 8) 8) 8)
jestes skrajnym debilem, wiec nie widze tu dla ciebie miejsca

a tak btw

http://img105.imageshack.us/img105/6150/...eszhv5.jpg
Jesteś skrajną dziewicą, więc nie widzisz u siebie jaj

"btw":
[Obrazek: bathtubsp2ci6.jpg]
Aexalven napisał(a):Jesteś skrajną dziewicą, więc nie widzisz u siebie jaj

co

cienki jestes, wiec nara
Powiedział O. Dyrektor