Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kilka kapel, do których czujecie wstręt bezgraniczny...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ghost brzmisz jak przemek miejscami

Troche mnie poniosło Wink
Ghost_82 napisał(a):. Byli bluźnierczy i potężni. Był to zespół, który uratował rock & rolla swoim niezwykłym brzemieniem zrodzonym z życia na krawędzi. Album Appetite For Destruction wstrząsnął całym światem rockowym wnosząc do tej muzyki dużo świeżości i dzikości, pokazując wszelkim pseudometalom gdzie ich miejsce. Byli zespołem, który mimo swej krótkiej historii, osiągnął bardzo dużo zapisując się w historii rocka, jako jednen z najlepszych zespołów rockowych i to nie podlega wszelkim wątpliwością.
Rzeczywiście piszesz jak Przemek. Krótka historia i wielkie osiągnięcia - hoho, to mi już bardziej Sex Pistols imponuje.
Sory Ghots, nigdy ich nie polubie. Nie ma co się już kłócić, bo swoje powiedziałem na ich temat i nie mam już nic do dodania.
Krzychun napisał(a):Zdecydowanie najbardziej brzydzę sie kapelą zwaną -KULT.Kazik to skończony ciec i wieśniak,a teksty pisze tak tępe,ze głowa boli.
hahahahahaha, koleś, który zachwyca się tekstem "I'm falling in love with you. Falling, I'm falling, I'm falling" Garego jakiegośtam, twierdzi, że teksty Kazika są "tępe". Śmiech wszystkimi otworami.
Kult to najlepsza polska kapela ever, a Tata Kazika 1 to najlepszy album

poza tym mieli w chuj dobrych kawalkow z plyt "Posluchaj to do ciebie" i "Ostateczny krach systemu korporacji"

tylko te ostatnie plyty, jak Salon Recreativo to chujnia troszQ
o i jeszcze HURT Surprised
balzac napisał(a):Sex Pistols

o, tych też nie trawie Big Grin nawet nie ze względu na muze, która jest całkiem całkiem, ale za nazywanie ich "najlepszą" i "pierwszą" kapelą punkową. UK Subs, Vibrators, The Clash, czy choćby Buzzcocks niszczą ich jednym pierdem... kurna nawet pierwszy Skrewdriver mi bardziej podchodzi szczerze mówiąc Laughing
warsadal napisał(a):hahahahahaha, koleś, który zachwyca się tekstem "I'm falling in love with you. Falling, I'm falling, I'm falling" Garego jakiegośtam, twierdzi, że teksty Kazika są "tępe". Śmiech wszystkimi otworami.
a gdzie ja sie tym tekstem zachwycam.Rzuciłem kiedyś cytat pod okładka i tyle.
Krzychun napisał(a):Rzuciłem kiedyś cytat pod okładka i tyle.
czyli się zachwycasz Surprised

generalnie to spierdalać od Kazika i jego starego. Mad
A od starej?
nie znam.

Valhalla napisał(a):HURT
dokładnie.
Krzychun napisał(a):
warsadal napisał(a):hahahahahaha, koleś, który zachwyca się tekstem "I'm falling in love with you. Falling, I'm falling, I'm falling" Garego jakiegośtam, twierdzi, że teksty Kazika są "tępe". Śmiech wszystkimi otworami.
a gdzie ja sie tym tekstem zachwycam.Rzuciłem kiedyś cytat pod okładka i tyle.
Dobra, może trochę nadinterpretowałem, ale kurde, ty też mógłbyś dać sobie trochę na wstrzymanie, a z całą pewnością odpuścić sobie tych "ciuli", "wieśniaków" i tym podobne inwektywy. A uwaga odnośnie tekstów wydaje mi się zupełnie nieuzasadniona, prawdę powiedziawszy, sądzę, że słyszałeś kilka kawałków Kultu i tak naprawdę nie masz pojęcia o czym piszesz. Oczywiście rozumiem, że mogą do kogoś nie przemawiać, ale określenie ich "dennymi" wydaje mi się totalną herezją.
warsadal napisał(a):ty też mógłbyś dać sobie trochę na wstrzymanie, a z całą pewnością odpuścić sobie tych "ciuli", "wieśniaków" i tym podobne inwektywy.
Dobra,jak Ci tak zależy to spróbuje.
System of a Down bo to wsiowe prostaki są i grać nie umiom Wink... jedynie wokal jako tako daje rade...
o, jeszcze sick of it all
ty mięczaku
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12