Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kilka kapel, do których czujecie wstręt bezgraniczny...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Czego nie lubię? Hmmm... Najbardziej to chyba Manowar, Blind Guardian, Hammerfall... Z polskich te wszysktie Turba i Lady Panki. Gunsów też nie lubię, ale wstrętu do nich nie czuję. Niespecjalnie lubię Kredki - jak byłęm młodszy, to mi się podobali, do czasu, aż posłuchałem wiecej blacku, takiego hardego

Ale najbardziej nie znoszę Iron Maiden.
no wiesz co? jak mozna ajron mejden nie lubic Wink a wlasciwie fonetycznie powinno byc ajern meidn
Może nie tyle co czuje wstetu ,bo swojego czasu nawet dużo tego słuchałem.

Chodzi mianowicie o Dżem, co jade przez park to banda gimnazjalistow siedzi z gitarką i spiewa whisky albo wehikuł czasu. Swojego czasu nawet czasami do nich witałem i najebany troche spiewałem ale teraz jak to słysze to mnie szlag bierze.
Nalewka napisał(a):Ale najbardziej nie znoszę Iron Maiden.

a ja sobie sluchalem ostatnio, fajna kapela : - )
Arrow Nirvana
Arrow The Red Hot Chili Peppers

to tak na szybko. bedzie troche tego z polskich kapel punkowych ale nie chce mi sie ich wymieniać.
Sobota napisał(a):Dżem
tak kurwa.
wsumie zapomniełem dodać do swojej listy dżemu. odkąd pamiętam to nietrawiłem tej kapeli. nie wiem ale jakoś mnie nie podchodzi

Sobota napisał(a):banda gimnazjalistow siedzi z gitarką i spiewa whisky albo wehikuł czasu

bardzo mnie todrażni.
a to wszystko przez film o Riedlu
nie wiem nie oglądałem
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Nalewka napisał(a):Ale najbardziej nie znoszę Iron Maiden.

a ja sobie sluchalem ostatnio, fajna kapela : - )

Zajebista.
Nalewka napisał(a):Najbardziej to chyba Manowar

Tego miałeś nie pisac , niech tu tylko Wszebąd wróci i to przeczyta i masz przejebane.
User nowy to pewno wszebąda nie kojarzy ; ] .
No nie kojażę, trudno, najwyżej będę się bronił Tongue
Nie pokazuj sie u Warrahy.
Or Thor will ram your ass!!!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12