Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Czego nie lubię? Hmmm... Najbardziej to chyba Manowar, Blind Guardian, Hammerfall... Z polskich te wszysktie Turba i Lady Panki. Gunsów też nie lubię, ale wstrętu do nich nie czuję. Niespecjalnie lubię Kredki - jak byłęm młodszy, to mi się podobali, do czasu, aż posłuchałem wiecej blacku, takiego hardego
Ale najbardziej nie znoszę Iron Maiden.
no wiesz co? jak mozna ajron mejden nie lubic

a wlasciwie fonetycznie powinno byc ajern meidn
Może nie tyle co czuje wstetu ,bo swojego czasu nawet dużo tego słuchałem.
Chodzi mianowicie o Dżem, co jade przez park to banda gimnazjalistow siedzi z gitarką i spiewa whisky albo wehikuł czasu. Swojego czasu nawet czasami do nich witałem i najebany troche spiewałem ale teraz jak to słysze to mnie szlag bierze.
Nalewka napisał(a):Ale najbardziej nie znoszę Iron Maiden.
a ja sobie sluchalem ostatnio, fajna kapela : - )

Nirvana

The Red Hot Chili Peppers
to tak na szybko. bedzie troche tego z polskich kapel punkowych ale nie chce mi sie ich wymieniać.
Sobota napisał(a):Dżem
tak kurwa.
wsumie zapomniełem dodać do swojej listy dżemu. odkąd pamiętam to nietrawiłem tej kapeli. nie wiem ale jakoś mnie nie podchodzi
Sobota napisał(a):banda gimnazjalistow siedzi z gitarką i spiewa whisky albo wehikuł czasu
bardzo mnie todrażni.
a to wszystko przez film o Riedlu
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Nalewka napisał(a):Ale najbardziej nie znoszę Iron Maiden.
a ja sobie sluchalem ostatnio, fajna kapela : - )
Zajebista.
Nalewka napisał(a):Najbardziej to chyba Manowar
Tego miałeś nie pisac , niech tu tylko Wszebąd wróci i to przeczyta i masz przejebane.
User nowy to pewno wszebąda nie kojarzy ; ] .
No nie kojażę, trudno, najwyżej będę się bronił

Nie pokazuj sie u Warrahy.
Or Thor will ram your ass!!!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12