Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
A ja dziś nie byłem

Ale za tydzień ide

Bo musze

Anty-klery to zjeby, prawdziwe katole rządzą...
Wymiatają po prostu

e tam, ja słucham blacku i normalnie chodzę co tydzień w niedziele do kościoła(u mnie jedno nie wyklucza drugiego)
a ja znam zarąbistego księdza, z którym się czasami wymieniam na płyty. to dzięki niemu mam np. mayhem czy dimmu borgir. ona słucha na prawdę niezłej muzy. najbardziej lubi heavy metal: iron maiden, black sabbath itd. spoko koleś

ksiądz i mayhem czy dimmu borgir??

dobre...
Może też lubi venom i marduk??

nie jestem pewna, ale myślę, że tak. lubi też kata, cradle of filth. oj, słucha różnej muzyki. chyba im więcej wrzasku i łomotu tym lepiej

fajny xiądz

ja ze swoim miałem raz dyskusje: uważał, ze metale mieszkają bez wyjątku w czarnych pokojach i śpią w trumnach

a może lubi też szatana?? i jest satanistą ??

hock:
Jak dla mnie sluchanie blacku i bycie xiedzem kompletnie sie wykluczaja.Chyba ze ksiedzostwo to tylko taka przykrywka..
Hethell
co TY wygadujesz??!! ja nie widzę nic złego w tym, że słucha sobie takiej muzyki. i na pewno nie jest żadnym satanistą i raczej nie śpi w trumnie. ja nie wiem dlaczego podoba mu sie taka muza. może nie zwraca uwagi ba teksty. a co Wy myślicie , że jak jest księdzem to powinien słuchać jakiejś arki noego i radia maryja?
Bardziej by mu wlasciwie pasowalo. Bo black powinien go grysc ideologicznie.
Hethell
bez obrazy, ale dla mnie radio maryja to już jakaś przesada. wiesz, ten ksiądz jest dość młody i może dopiero jakoś poznaje samego siebie jako księdza. nie wiem jakie ma poglądy, ale zapewniam Cię, że to chyba najfajniejsza osoba dorosła jaką znam.
Bo to sie naprawde zadko zdarza aby jakis ksiadz byl naprawde fajny.No ale skoro jest to chwala mu za to.
Hethell
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12