Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Black Metal a Szatan
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
ale ona mówiła to w żartach!!! Smile ja wiem, że moi rodzice wolą, żebym była taka jaka jestem, a nie, żebym łaziła po dyskotekach. oni sobie zdają sprawę co się tam wyrabia. tego nawet nie trzeba nigdzie sprawdzać
gabrysia napisał(a):hehehe. to tak jak moja mamusia kiedyś stwierdziła, że taka muzyka powoduje, że staję się agresywna
Ja się agresywny robie kiedy słucham @!#!%!@ Hip Klopu !
Cytat:Może i twoja mama ma rację.Niech jednak dla porównania zobaczy jak się zachowują bywalcy "grzecznych" dyskotek,a zwolennicy metalu.Jaki jest % przestępczości wśród każdej z tych grup.Kogo posądza się o największe zbrodnie,a kto faktycznie jest przestępcą.

DlaTEgo zawsZe twIErdziŁEm, Że metALoWcy TO cienIAsy...
w takim razie przepraszam bardzo!!!! co Ty tutaj robisz??!! po chu.... tu się w ogóle udzielasz? teraz to już nie mam pojęcia co o Tobie sądzić.
P.S Metalowcy to nie cieniasy!!
a CO? MAsz MOnoPOl na ZAbIEraNIe głosu?
nie, nie mam
To jA NA TWoJE wĄtpliWOści po jakI chuJ ja SIĘ tu udzIeLAm, PROpoNuJĘ prosTY zaBIEg. przesuŃ kuRsoR myszki w Prawo, aŻ do graNic OKIEnka w KTórym to czyTAsz. bĘdzie takI suwak i Dwie strzaŁki - DO DOłu i do GóRy. wciŚnij i trzYmaj, aŻ oBraz PrzestaNIE siĘ poruszaĆ. poWInIEn POjaWiĆ siĘ nagŁÓwek, na Lewo oD czaszKI. Trzy słowa. pRZeczytaj. ZrozUMiesz wtedy CZemU MOGĘ zaBieraĆ gŁos Na TYM forum.

moŻe.
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):
Cytat:Może i twoja mama ma rację.Niech jednak dla porównania zobaczy jak się zachowują bywalcy "grzecznych" dyskotek,a zwolennicy metalu.Jaki jest % przestępczości wśród każdej z tych grup.Kogo posądza się o największe zbrodnie,a kto faktycznie jest przestępcą.

DlaTEgo zawsZe twIErdziŁEm, Że metALoWcy TO cienIAsy...
Dzisiejsi "metalowcy" na pewno są cieńcy niczym barszczyk w proszku.Nie lubię widoku metalowej dziatwy bez krzty doświadczenia i obycia z muzą jakiej słuchają.Kupią koszulkę(bluzę) jakiejś sławetnej kapeli, a gówno mogą o niej powiedzieć - to mnie doprowadza do szewskiej pasji.Niby są inteligentni,mają dostęp do wszelkiej maści periodyków i prasy muzycznej,internetu lecz nie potrafią tego wykorzystać do samorozwoju.Żałość kurde,żałość ! Ja w ich wieku nie mogłem korzystać z takiego luksusu jak komputer,a mimo to sporo wiedziałem o muzyce i ideologii metalowej.O tempora ! O mores !
Cytat:Dzisiejsi "metalowcy" na pewno są cieńcy niczym barszczyk w proszku.Nie lubię widoku metalowej dziatwy bez krzty doświadczenia i obycia z muzą jakiej słuchają.Kupią koszulkę(bluzę) jakiejś sławetnej kapeli, a gówno mogą o niej powiedzieć - to mnie doprowadza do szewskiej pasji.Niby są inteligentni,mają dostęp do wszelkiej maści periodyków i prasy muzycznej,internetu lecz nie potrafią tego wykorzystać do samorozwoju.Żałość kurde,żałość ! Ja w ich wieku nie mogłem korzystać z takiego luksusu jak komputer,a mimo to sporo wiedziałem o muzyce i ideologii metalowej.O tempora ! O mores !

Dokładnie... Mój kumpel (normalny, żaden sk8, punk, metal) z gimu jeszcze w III klasie się chwalił, że ma już wszystkie płyty eminema... Potem poszliśmy do różnych liceów. Spotkałem gościa po pół roku - oczywiście w bluzie Iron Maiden, bandamce zawiązanej na szyi oraz z jakimś pentagramem. Zaczęliśmy trochę gadać, to wyszło na to, że o metalu wie tyle, ile ma płyt Ironów ściągniętych z kazaa'y. Po jakimś czasie rozmowy zorientowałem się, iż on myśli, że IM grają mocniejszy metal niż Metallica z czasów Kill 'Em All czy niż Motorhead. Szkoda, że nie mocniejszy od Venoma, hehe...
Skippy napisał(a):
Elfendur napisał(a):Co o tym myslicie?
Moim zdaniem wiara w szatana jest smieszna
To samo pytanie możesz odwrócić i napisać, że wiara w boga, buddę, czy "leśne ludki" Wink jest śmieszna. Jaki człowiek takie wyznanie.

Budda istniał naprawde i zapoczątkował swój kult !!
Mnie tam Satan nie obchodzi Laughing jak inni niech sobie mówią co chca, np. że black lub death to odrazu wiąże się z Satanem :? Question Confusedhock:
disko z pola i hh też się wiążą z szatanem, bo kto inny wynalazłby taką kaźnie Laughing
Co do Buddy to trzeba to podkreslic co mowil przedmowca. A wiara w Boga nie jest smieszna tylko poprostu jej nie rozumiesz i nie wiesz co sadzic to sadzisz ze jest smieszna. Ja nie widze jakos w tym nic smiesznego. A szatan bez Boga by nie istnial przynajmniej nie w naszym kregu cywilizacyjnym. 8)
Macias napisał(a):A szatan bez Boga by nie istnial przynajmniej nie w naszym kregu cywilizacyjnym. 8)

W zależności od wyznania... a nie kręgu cywilizacyjnego.

BTW> Ten temat powinien być już dawno zamknięty. Nic nowego do działu nie wprowadził, nie wprowadza i pewnie nie wprowadzi.

Arion

zgodnie z życzeniem zamykam.
jeśli jednak nadal nurtuje Was dyskusja na temety związane z wiarą, oto topic, w którym możecie podyskutować :)

http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=198
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12