08-12-2004, 08:19 PM
08-15-2004, 05:28 PM
pewnie, stay true satanic ! a mamcia wam mleczko dawala?
08-15-2004, 06:22 PM
Ciebie najwyrazniej mama ta butelka z mleczkiem po glowie bila.. Chlopie.. czy Ty masz jakies kompleksy? 

08-16-2004, 12:53 PM
satanizmem gardzę to wyraz słabości!!!
08-16-2004, 06:34 PM
Piorun napisał(a):satanizmem gardzę to wyraz słabości!!!Twój wybór.Akurat tak sie złożyło w black metalu,że ów satanizm jest tam dość mocno zakorzeniony.Nie można spodziewać się po muzyce stricte antyreligijnej tekstów na temat troli,lasów i jezior,srających muszek i rusałek.

08-27-2004, 08:16 PM
Przeczytalem caly topic i zeby sie streszczac powiem tylko ze zgadzam sie z vertumnusem,
08-30-2004, 06:28 PM
DOBra. WSzYSTko SPoko. TyLKO JEDna RZEcz - cO Do tyCH Żniw, zaBiJaniA i TĘpienia LudzkoŚci - Nie ZNam Black metalowca, któRYpotrafi SIę bić. No moŻe REmik. WiĘkszoŚc oddaJE mocz po PierWszym PĘdzlu w pAć. NieZŁa armiA zniszczenIA... faSzyŚci przY waS to chÓr chłopiĘcy. SaTaniŚci PrzeraŻajĄ mnie JAk wąSaci PsycHIOPAci kIErujĄcy gImbusaMi. a u KOmunii wszscy tak ładnie wyGlĄDali... Jeszcze ZdjĘcia są... DLa mnIE to wszYStko Są same kiePAsy, co nic niE moĄ zrobiĆ ze swOim Życiem, to szatan pomoże. Jak gierEk. Ten i BierUt to na BAnk byli juŻ w ostaTnim krĘgu. ja Z szataNÓW Wierzę tYlko w Szatana Serduszko. Królik wrÓC, bo bez CIebie Tu nudno...
SML
08-30-2004, 06:58 PM
Ksaiżę Krzysztof.. pkt. 6 regulaminu forum, mamy w końcu rozmawiać na poziomie a nie czytać jakieś bazgroły:]
08-30-2004, 08:22 PM
Co ty od niego chcesz SML ? Facet ma niezłe teksty.Ośmieszył całą tę "subkulturę" szmatanistów jak nic.
Nawiasem powiedziawszy pozerom mówię kategoryczne NIE !

SML
08-30-2004, 09:30 PM
Nic, na forum są pewne zasady, ktrych każdy z nas sie musi trzymac, wiec jeśli jeden nagnie te zasady, reszta zrobi to samo......
08-31-2004, 03:57 PM
cala ta historyjka z wujkiem szatanem to jedna sciema... black metal dla mnie zaczal sie od Venom, ktory zrobil uzytek z szatana dla kasy, bo to nowe, kontrowersyjne, wiec sie sprzeda.. a teraz wszyscy poszli ta sama droga, no moze wszyscy, bo sa wyjatki, ale nieliczne...
kasa rzadzi swiatem, a nie wyznania
a tak w ogole to po co byl ten temat to ja nie wiem...
ale to juz nie moja brocha...
i dziwi mnie tylko naiwnosc co niektorych...
kasa rzadzi swiatem, a nie wyznania
a tak w ogole to po co byl ten temat to ja nie wiem...
ale to juz nie moja brocha...
i dziwi mnie tylko naiwnosc co niektorych...
09-03-2004, 03:45 PM
kSIąŻę krzyŻtof: polecałbym stosować wielkie litery tylko przy rozpoczynaniu nowych zdań, wypisywaniu nazw własnych, zwrotów do danej osoby i nicków.
09-03-2004, 08:19 PM
jA niE wyTYKAm iLe I kto JakIch RObi bŁĘdóW interPuNkcYJnYch, I teGO sameGO wyMAGAm. cHYBa żE PRZY CZytaNIu PrzegRZewa SIE co nIEKtóRym zwÓj w BAńce
09-03-2004, 09:50 PM
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):jA niE wyTYKAm iLe I kto JakIch RObi bŁĘdóW interPuNkcYJnYch, I teGO sameGO wyMAGAm. cHYBa żE PRZY CZytaNIu PrzegRZewa SIE co nIEKtóRym zwÓj w BAńce
A kto wspomniał tutaj o jakichkolwiek błędach interpunkcyjnych? Btw> Duża czy mała litera w wyrazie to jest błąd ortograficzny, a nie interpunkcyjny.
Komu w 'bańce' jak to nazwałeś się przegrzało to widać po przeczytaniu posta napisanego w stylu 'xYxxYxYYY'. Nie wiem, chcesz się przez to wyróżnić, czy pokazać coś innego...?
09-03-2004, 10:45 PM
PrzeprAszAM PAniE ProFEsoRZe, JUŻ niE bĘdę siĘ mĄdRZYł, i pRZYGOTuJĘ sIĘ NA NastĘpnĄ leKcjĘ.
PiszE jak chCĘ, I Ty (WY) roBicIE tak samO. Kto robi jakIE bŁędY ortOgraFIczne, InterPunkCyjne, sKładniowe, StyListyczne, frazEoloGiczNE czy JakieKOlwiek Gówno InnYch iNtereSuJE TYLko Ze MNĄ maCIe JakiŚ proBLEm. A JA np twIErdzĘ Że UŻywaniE takich ObIEktów jak Emotikony chOciaŻby, TEŻ nie jest SzczYTem sztukI PiŚMienniCzej. czy CHociaŻby skróTY btw czY IMHO; słoWA Post, Topic. To teŻ nie JEst popRawNA polSzczyZna, bo To w ogÓle nIe JEst polszczYZna. Jak chcEcie czYTaĆ co MAM do powiEdzeNIA to czyTaJcie, jak Wam SIĘ nie chcE wySilaĆ mózgóW to niE i teraZ chęTnie PosŁuCham obelg.
PiszE jak chCĘ, I Ty (WY) roBicIE tak samO. Kto robi jakIE bŁędY ortOgraFIczne, InterPunkCyjne, sKładniowe, StyListyczne, frazEoloGiczNE czy JakieKOlwiek Gówno InnYch iNtereSuJE TYLko Ze MNĄ maCIe JakiŚ proBLEm. A JA np twIErdzĘ Że UŻywaniE takich ObIEktów jak Emotikony chOciaŻby, TEŻ nie jest SzczYTem sztukI PiŚMienniCzej. czy CHociaŻby skróTY btw czY IMHO; słoWA Post, Topic. To teŻ nie JEst popRawNA polSzczyZna, bo To w ogÓle nIe JEst polszczYZna. Jak chcEcie czYTaĆ co MAM do powiEdzeNIA to czyTaJcie, jak Wam SIĘ nie chcE wySilaĆ mózgóW to niE i teraZ chęTnie PosŁuCham obelg.