Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Black Metal a Szatan
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hethell napisał(a):Chyba ze ksiedzostwo to tylko taka przykrywka..
...Do odprawiania w nocy Czarnych Mszy Laughing
Ale cd. tego księdza. To rzeczywiscie on musi fajny być, mój xądz od reli sie pluje na wsyztsko co z satanizmem jest związane, na muze też, dziwnie sie patrzy na moje bluzy/koszulki . Ostatnio nawet kazał mi przeczytać tekst : " Wsyztskie amulety wisiorki, coś tam gadanie o innej wierze, wiara w szatana etc. są surowo zakazane". JA mu pozniej wyklad zrobilem ze dla mnie ten tekst byl bezsensowny Big Grin Laughing
Cytat: Ostatnio nawet kazał mi przeczytać tekst : " Wsyztskie amulety wisiorki, coś tam gadanie o innej wierze, wiara w szatana etc. są surowo zakazane". JA mu pozniej wyklad zrobilem ze dla mnie ten tekst byl

A widział ktoś z Was kiedyś jedną z kościelnych tablic na temat wszelkich symboli? Ja widziałem w Zakopcu - uśmiać się można Big Grin m.in. takie "prawdy wiary", jak:

(narysowana pacyfa) - znak wielce negatywny, zwany Krzyżem Nerona; przedstawia krzyż ze złamanymi ramionami i oznacza ostateczny upadek Kościoła Katolickiego.

(narysowany krzyż Ankh) - znak rozpusty, grzesznego seksu i pogwałcenia przykazań czystości

(narysowany odwrócony pentagram) - wszystko prawdziwe, czyli przedstawienie kozła itd. tylko jakoś przemilczeli, że Pentagram był nie tylko niewinnym ale wręcz pozytywnym symbolem, a jego "szatańska" wersja została stworzona przez sam Kościół i była jednym z oszczerstw, jakimi Stolica Apostolska uderzyła niegdyś w niebezpieczny dla jej pozycji zakon Templariuszy...
hehe. błazenada. a wiesz, że kiedyś widziałam na szyji tego księdza własnie krzyż Ankh??!! miał na jakimś rzemyku chyba. jakoś go z kościoła nie wywalili Smile

Anonymous

a jak wygląda ten krzyż Ankh??
zamiast jednego z czterech ramion ma, powiedzmy, "pętelkę" Wink
MatKO BOSKa...
Kwiat poLSkieJ mŁodzieŻY przesiĄknięTY OStatecznym Złem...
wiesz, ja chyba zrobie to samo Smile i będę w nim paradowała. może nawet skocze do kościoła... albo kupię sobie bluzę z wielkim pentagramem na plecach. hehe. nie, bez przesady. Big Grin. pozdrawiam
Książe, co ty od nas chcesz ??!! Big Grin A ja z Xiedzem dziś sie klucilem na temat slusznosci noszenia pentagramów <lol> I o tym także, że pentagram światła jest pentagramem satanistycznym Neutral To znaczy, on tak twierdził Neutral LoL...
jezu. nie masz co robić tylko z księdzme sie kłócić ;P
Przynajmniej religia sie ciekawa robi Tongue a tak, to zasnąć można Big Grin

Anonymous

ja się kłóciłem o to jak twierdziła siostra "że metal wyzwala w nas złą energię i jest tworem diabła" Big Grin Angry
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):MatKO BOSKa...
Kwiat poLSkieJ mŁodzieŻY przesiĄknięTY OStatecznym Złem...
Czas na egzorcyzmy.Tu czuć nieświętością... Wink
hehehe. to tak jak moja mamusia kiedyś stwierdziła, że taka muzyka powoduje, że staję się agresywna i jakaś taka dziwna......Big Grin a na egzorcyzmy to już chyba dawno za późno Smile
gabrysia napisał(a):hehehe. to tak jak moja mamusia kiedyś stwierdziła, że taka muzyka powoduje, że staję się agresywna i jakaś taka dziwna......Big Grin a na egzorcyzmy to już chyba dawno za późno Smile
Może i twoja mama ma rację.Niech jednak dla porównania zobaczy jak się zachowują bywalcy "grzecznych" dyskotek,a zwolennicy metalu.Jaki jest % przestępczości wśród każdej z tych grup.Kogo posądza się o największe zbrodnie,a kto faktycznie jest przestępcą.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12