12-13-2005, 04:25 PM
12-13-2005, 04:50 PM
Widze, ze panow chcica ogarnela.. Super, spierdalac! ;[
Tego offtopa zostawie dla potomnych, ale zeby mi to bylo ostatni raz!
Tego offtopa zostawie dla potomnych, ale zeby mi to bylo ostatni raz!
12-13-2005, 11:00 PM
znalazlem sposob na wydanie 50 zł heh
moze nie jest gotycki, ale z pewnością nietuzinkowy
http://www.bizuteria.wysylkowa.pl/index....20695ef5bc

12-13-2005, 11:02 PM
Dance Of Death napisał(a):znalazlem sposob na wydanie 50 zł hehto na prezent dla mamy czy jak?moze nie jest gotycki, ale z pewnością nietuzinkowy
12-13-2005, 11:05 PM
Valhalla napisał(a):Dance Of Death napisał(a):znalazlem sposob na wydanie 50 zł hehto na prezent dla mamy czy jak?moze nie jest gotycki, ale z pewnością nietuzinkowy
wez mnie nie strasz heh... on nie wygląda damsko... tak bynajmniej mi sie wydaje heh...

12-13-2005, 11:07 PM
Dance Of Death napisał(a):wez mnie nie strasz heh... on nie wygląda damsko... tak bynajmniej mi sie wydaje heh...zły wyrazale co tam zamowienie juz poszło... zobaczy co przyjdzie - najwyzej komus sprawie gwiazdke heh

nie chce Cie straszyc, ale on dla mnie wyglada naprawde babsko

edit; sygnet bys sobie kupil jak juz

12-13-2005, 11:12 PM
Valhalla napisał(a):Dance Of Death napisał(a):wez mnie nie strasz heh... on nie wygląda damsko... tak bynajmniej mi sie wydaje heh...zły wyrazale co tam zamowienie juz poszło... zobaczy co przyjdzie - najwyzej komus sprawie gwiazdke heh
nie chce sie straszyc, ale on dla mnie wyglada naprawde babsko
edit; sygnet bys sobie kupil jak juz
a czemu zły :> pytam sie serio heh
a co do mojego zakupu to sie zobaczy jak przyjdzie

EDIT: tymczasem ide lulać

12-13-2005, 11:12 PM
Dance Of Death napisał(a):ROTFL!!Valhalla napisał(a):Dance Of Death napisał(a):znalazlem sposob na wydanie 50 zł hehto na prezent dla mamy czy jak?moze nie jest gotycki, ale z pewnością nietuzinkowy
wez mnie nie strasz heh... on nie wygląda damsko... tak bynajmniej mi sie wydaje heh...ale co tam zamowienie juz poszło... zobaczy co przyjdzie - najwyzej komus sprawie gwiazdke heh
Widziałes kiedykolwiek faceta-niepedała w pierścioneczku z różnokolorowymi klejnocikami?

12-13-2005, 11:17 PM
Dance Of Death napisał(a):wez mnie nie strasz heh... on nie wygląda damsko...
![[Obrazek: 582.jpg]](http://bizuteria.wysylkowa.pl/zd/d/582.jpg)

12-14-2005, 12:23 AM
Cytat:a czemu zły :> pytam sie serio heh
"Oczywiscie. 80 polskiej eeee mlodziezy w liceach. Jestem w stanie sie zalozyc ,ze 80 polskiej eee % mlodziezy w liceach pali mariuchuane BYNAJMNIEJ raz w tygodniu"
12-14-2005, 07:25 AM
Podobny ale ladniejszy kupilem dziewczynie xD
Ogolnie to z beki nie moge jak to trzeba byc popierdolonym zeby zamowic dla siebie pierscionek damski i sie z tego jeszcze cieszyc i co gorsza chwalic tym. Kill
Ogolnie to z beki nie moge jak to trzeba byc popierdolonym zeby zamowic dla siebie pierscionek damski i sie z tego jeszcze cieszyc i co gorsza chwalic tym. Kill
12-14-2005, 05:54 PM
Axel napisał(a):Ogolnie to z beki nie moge jak to trzeba byc popierdolonym zeby zamowic dla siebie pierscionek damski i sie z tego jeszcze cieszyc i co gorsza chwalic tym. Kill
ekhm...trzeba to byc popierdolonym miec taki opis i pierdolic tak jak powyzej... - zastanów sie troszku co robisz, a innych zostaw w spokoju, bo naprawde ja np. doskonale daje sobie rade...
a co do pierscionka - to sie obada jak przyjdzie...
12-14-2005, 06:00 PM
Dance Of Death napisał(a):Axel napisał(a):Ogolnie to z beki nie moge jak to trzeba byc popierdolonym zeby zamowic dla siebie pierscionek damski i sie z tego jeszcze cieszyc i co gorsza chwalic tym. Kill
ekhm...trzeba to byc popierdolonym miec taki opis i pierdolic tak jak powyzej... - zastanów sie troszku co robisz, a innych zostaw w spokoju, bo naprawde ja np. doskonale daje sobie rade...
O gustach sie nie dyskutuje ale kurwa sa szczyty, a gustem nie jest sobie kupienie damskiego pierscionka i wmawianie sobie ze jest on meski/gocki
12-14-2005, 06:16 PM
Axel napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Axel napisał(a):Ogolnie to z beki nie moge jak to trzeba byc popierdolonym zeby zamowic dla siebie pierscionek damski i sie z tego jeszcze cieszyc i co gorsza chwalic tym. Kill
O gustach sie nie dyskutuje ale czosnek sa szczyty, a gustem nie jest sobie kupienie damskiego pierscionka i wmawianie sobie ze jest on meski/gocki
oczywiscie ze nie - to jest szczytem glupoty i zaklamania

a pierscionek faktycznie jest damski :] to widac na pierwszy rzut oka
Kamael: jak zwykle muszę usuwać posty niektórych osób... jesli zobaczę jeszcze jeden post na temat tego pierścionka, to bardzo możliwe, że się wkurzę ;P.
12-20-2005, 06:46 PM
Nnio i moje paczunia jest juz w domciu
moje srebne cudeńko
co do jego wyglądu tio jest to troszku szersza obrączka z 5-cioma kamyczkami
nic w nim kobiecego nie ma