To jest manipulacja panie vomit,mająca na celu odwrócenie uwagi ogółu od panskich homo skłonnosci wyrazonych słowami
Vomitor Gay napisał(a):Dobra, dobra, już chyba wiem komu wtedy w rampie do buzi włożyłem : >
Dobra panowie z leksza gajowsko się tu zrobiło proponuję pokolei usuwać wszystkie te posty, bo nas z rana zejebią od gajów.... ; >
Taa,jak to kiedys napisał niezapomniany ND,czasami mozna z siebie idiote zrobić,ale starczy na dziś.Dobranoc wszystkim-bez względu na orientację seksualną

W taim razie i ja mowie Wam dobranoc.
Aha,jeszcze na koniec:do spania sciągacie te rzemyki??
W ten sposób dochodzimy do jasnego wniosku, że zawartość metalu w człowieku jest wprost proporcjonalna do ilości rzemyków, które nosi na penisie.
to im większy penis tym większy metal?

Blackfox napisał(a):to im większy penis tym większy metal? 
proponuje małą zmiane: im większy penis tym ciezszego słucha metalu heh
A tak wracajac do tematu to najwiecej kasy idzie na plyty... A ubieram sie w normalnych sklepach ;P
Koszulke zespolu mam jedna tylko, a i tak w niej prkatycznie nie chodze...
Bizuteria u mnie to drewniane koraliki i jeden pierscionek (po mamie

), wiec tez raczej duzo na nia nie wydaje.
Tak wiec sluchanie tego czego slucham nie kosztuje mnie wiecej niz 100 zl miesiecznie

Beast King napisał(a):W ten sposób dochodzimy do jasnego wniosku, że zawartość metalu w człowieku jest wprost proporcjonalna do ilości rzemyków, które nosi na penisie.
A ja nosze cwieki powbijane w napleta, czy to znaczy ze jestem rtve cvlt bambucza hard classic heavy power black death 88 metal anal destruction oral humiliation gay goat sex 77 69 1337 666 trendy jazzy groovy pozdro 600 zią fucking metal warrior and the master of the deepest depths of north of hell?
Szyszak napisał(a):Beast King napisał(a):W ten sposób dochodzimy do jasnego wniosku, że zawartość metalu w człowieku jest wprost proporcjonalna do ilości rzemyków, które nosi na penisie.
A ja nosze cwieki powbijane w napleta, czy to znaczy ze jestem rtve cvlt bambucza hard classic heavy power black death 88 metal anal destruction oral humiliation gay goat sex 77 69 1337 666 trendy jazzy groovy pozdro 600 zią fucking metal warrior and the master of the deepest depths of north of hell?
może to przetłumaczysz ??