12-13-2005, 12:12 AM
12-13-2005, 12:13 AM
Vomitor napisał(a):Zastanawia mnie tylko skąd wiesz jak wygląda mój penis, skoro śmiesz twierdzić, że Twój jest fajniejszy? : >Moze tak powiem - moj jest na tyle wspaniały ze twoj mnie nie interesuje.Nie musze go ubierac w rzemyki zeby ładnie wyglądał

12-13-2005, 12:13 AM
aXe Rose napisał(a):Nie znacie się. Lepszy na penisa jest ten pancerzjak na palce się zakłada
tylko że w moim przypadku musi mieć 7-krotnie zwiększoną długość i średnicę.
Czy aby napewno dlugosc? :> Wlasciwie, to i nad srednica bym polemizowal

12-13-2005, 12:19 AM
R_amze_S napisał(a):Vomitor napisał(a):Zastanawia mnie tylko skąd wiesz jak wygląda mój penis, skoro śmiesz twierdzić, że Twój jest fajniejszy? : >Moze tak powiem - moj jest na tyle wspaniały ze twoj mnie nie interesuje.Nie musze go ubierac w rzemyki zeby ładnie wyglądał
Dobra, dobra, już chyba wiem komu wtedy w rampie do buzi włożyłem : >
12-13-2005, 12:20 AM
No,o to bym cie nie podejrzewał,ty taki tępiciel gejostwa....
12-13-2005, 12:24 AM
To moze niech kazdy z Was pokaze fotki swoich penisow, a ja zbiore komisje, ktorej bede przewodniczacym i ocenimy, ktory penis jest bardziej TRV :> 

12-13-2005, 12:26 AM
ZenithalMan napisał(a):To moze niech kazdy z Was pokaze fotki swoich penisow, a ja zbiore komisje, ktorej bede przewodniczacym i ocenimy, ktory penis jest bardziej TRV :>
Skoro tak cie interesuja fotki naszych penisów,to twoja orientacja seksualna jest wysoce niepewna

12-13-2005, 12:26 AM
Jego Wyskokość Jaśnie Wielmożny Pan Vomitor napisał(a):Dobra, dobra, już chyba wiem komu [ja mojego penisa] wtedy w rampie do buzi włożyłem : >
To objaw gajowstwa ? : >
Jest jeszcze jedna opcja, ktoś Ci opowiedział jakiego mam penisa, tyle, że źródło takowe niekoniecznie traktować należy jako miarodajne, podobnie jak Twą jego interpretację : >
12-13-2005, 12:27 AM
Vomitor napisał(a):wiec przyznaj sie komu włozyłeś? :>Vomitor Gay napisał(a):Dobra, dobra, już chyba wiem komu [ja mojego penisa] wtedy w rampie do buzi włożyłem : >
To objaw gajowstwa ? : >
12-13-2005, 12:29 AM
Właśnie problem jest w tym, że nie wiem... patrz uzupełnienie wcześniejszego posta.
12-13-2005, 12:31 AM
Vomitor napisał(a):Właśnie problem jest w tym, że nie wiem... patrz uzupełnienie wcześniejszego posta.To juz wsadzasz komu popadnie?
12-13-2005, 12:33 AM
Mimo wszystko jednak Twa dogłębna znajomość mego penisa u Twej osoby conajmniej mnie zastanawia, zaiste gajem nie jest ten co po pijaku do buzi daje, lecz ten który przyjmuje penisa w swe usta, nie inaczej.
12-13-2005, 12:34 AM
Vomitor napisał(a):Mimo wszystko jednak Twa dogłębna znajomość mego penisa u Twej osoby conajmniej mnie zastanawiaGdzie ty widzisz tą "doglębną znajomość"

12-13-2005, 12:38 AM
W możliwości skonstruowania poniższej tezy, przepojonej najnowszymi gajowskimi technikami kamuflażu stwarzającmi pozory jakoby mój penis Cie nie interesował. Ciekawym jednak jest fakt nadmienienia przez Ciebie o tymże "zainteresowaniu", zwłaszcza wobec braku nawiązania do tegoż we wcześniejszej dyskusji...
Bez znajomości anatomii mego penisa nie było by możliwe tezy powyższej skonstruowanie.
R_amze_S Buziobraj napisał(a):Twój penis mnie malo interesuje...mam fajniejszego
Bez znajomości anatomii mego penisa nie było by możliwe tezy powyższej skonstruowanie.
12-13-2005, 12:41 AM
R_amze_S napisał(a):Skoro tak cie interesuja fotki naszych penisów,to twoja orientacja seksualna jest wysoce niepewnahock:
Nic bardziej mylnego. Chcialbym sie poprostu dowartosciowac.