Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jakich polskich zespołów Gotyckich słuchaćie ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Doll napisał(a):ok. mam w nosie czy zespoły które wymienię będą odpowiadać kategorii- gotyk,po prostu wymienię:
Closterkeller-chyba z sentymentu...
Artrosis-jest tam coś miłego...Magda ma pazur i to mi się podoba a nie jakieś tam pitu pitu...ale zgadzam się z monotonią...
Lacrimosa-pięknę dzwięki i taki naturalny głos kobiecy i zdecydowany męski
Devil Doll-KLIMAT PRZEDNI :!: Niesamowita formacja 8)
XIII Stoleti-jestem z Cieszyna więc Czechy są mi bliskie Big Grin
Rammstein-Till...dawka fajnej muzyki z czadem i klimatem
Therion-był pierwszy...wiecie to jak z facetem...zawsze zostaje w głowie...
i co by tu jeszcze...to te podstawowe...o innych może kiedyś jeszcze napiszę Surprised

Hmm.. tak... polskie zespoły.
Czytanie ze zrozumieniem.
Closterkeller naprawde swietny zespół , jak ich słucham to mam wrażenie ze przenosze sie w inny swiat...wypas!!!!! Laughing Big Grin[/img]
metal up your ass napisał(a):raczej polskiego nie słucham Big Grin
wole Opeth

a tak btw chciałem zaprosić na stronkę mojego nowopowstałego zespołu
www.sigma.metal.pl

może ma on coś w sobie z gotyku Tongue

Opeth nie gra gotyku

u mnie: Artrosis i Closterkeller oraz Lilith
ale ogólnie rzecz biorąc to opolskiego gotyku raczej nie słucham tak często aniżeli zagranicznego
Closterkeller i Artrosis Smile
Artrosis Laughing Chujowo robić coś takiego na poważnie. Te teksty.. po prostu niekontrolowany brecht Laughing
Nie sluchalem nigdy ale domyslam sie ze nie jest im obce spiewanie o mroku z dupy, rozach, ksiezycach i innych rownie mhrocznych pierdach.
Lech napisał(a):Nie sluchalem nigdy ale domyslam sie ze nie jest im obce spiewanie o mroku z dupy, rozach, ksiezycach i innych rownie mhrocznych pierdach.
O to to, b. trafne podsumowanie, w zeszłym roku grali na orkiestrze w Poznaniu Big Grin tłum 14-sto letnich gotek pod sceną wzdychajacych do tych pedzi, a za nimi jeszcze wiekszy tłum ludzi zwijajacych sie ze smiechu Laughing
ja sie wykarze zanikajaca w tych czasach tolerancja i powiem... co kto lubi i gówno wam do tego... eh znowu zaczyna sie akcja... jakiś temat, wszystko normalnie luzik, znajdzie sie jakis trv łarior pierdolnie posta, jakiś fallower mroku podchwyci i zaczyna sie jezdzenie po ludziach/zespolach... dorosnijcie?
Ssij berło? Angry
Balthor napisał(a):ja sie wykarze zanikajaca w tych czasach tolerancja i powiem... co kto lubi i gówno wam do tego... eh znowu zaczyna sie akcja... jakiś temat, wszystko normalnie luzik, znajdzie sie jakis trv łarior pierdolnie posta, jakiś fallower mroku podchwyci i zaczyna sie jezdzenie po ludziach/zespolach... dorosnijcie?
ROTFL.
Wyrazam tylko swoje zdanie o tym zespole, który wg mnie jest: 1)denny; 2)żałosny; 3)spedalony. A jesli Ty- jako facet, bronisz gejków z Artrosis, to i Twoja orientacja jest bardzo niepewna Angry
1) czytaj ze zrozumieniem, nigdzie nie napisalem ze bronie
2) nie bede znizal sie do poziomu waszych rozmow..
3) jednak zdecydowanie lepiej tu nic nie pisac, banda oszolomow z garstka wartosciowych ludzi.. nie ma to jak polskie forum Rolleyes
ad. 1 nie chce mi sie komentowac
ad. 2 aby osiagnac ten poziom wypowiedzi musialbys sie jeszcze wiele nauczyc, o znizaniu nie ma mowy
ad. 3 zgadzam sie w stu procentach, oszolomie(zaliczam Cie oczywiscie do tych pierwszych wnioskujac z powyzszych wypocin) Angry
warsadal napisał(a):A jesli Ty- jako facet, bronisz gejków z Artrosis, to i Twoja orientacja jest bardzo niepewna Angry
i właśnie min. z powodu tego typu tekstów dałem sobie spokój z tym forum
Ymir napisał(a):
warsadal napisał(a):A jesli Ty- jako facet, bronisz gejków z Artrosis, to i Twoja orientacja jest bardzo niepewna Angry
i właśnie min. z powodu tego typu tekstów dałem sobie spokój z tym forum
Heh, to b. gotyckie tak brac wszystko na serio. Pragne zauwazyc, że zdanie, które byłeś łaskaw zacytować, było żartem i wydawało mi się, że to widać. Cóż, przeliczyłem się.
Lukasz napisał(a):Jakich słuchaćie polskich zespołów gothic metalowych ?
Ja lubie Radomski zespół Lilith

gotyk nie jest podgatunkiem metalu!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9