03-26-2006, 01:50 PM
03-26-2006, 04:45 PM
Angel of death napisał(a):statekx napisał(a):Co to kĎ rwa w ogole jest to Within Temptation?takie słodkie coś :]
Za słodkie

03-26-2006, 04:58 PM
statekx napisał(a):Co to kĎ rwa w ogole jest to Within Temptation?
Nic nie tracisz nie znając tego zespoliku, możesz spać spokojnie.

04-14-2006, 10:03 PM
Tuomasss napisał(a):statekx napisał(a):Co to kĎ rwa w ogole jest to Within Temptation?
Nic nie tracisz nie znając tego zespoliku, możesz spać spokojnie.
popieram, WT to gotik-idiotik jak na moj gust, nic nie warte gowno probojace zerobic z siebie kapele gotycka
do kosza
smiech na sali
06-14-2006, 10:25 AM
Amy napisał(a):Angel of death napisał(a):podoba mi sie WT a szczególnie piosenka bittersweet ...
buahaha a to przypadkiem nie Apocalyptica, Ville Valo i Lauri Ylonen to śpewają??
Heh, ile to ja już piosenek różnych zespołów pod tym tytułem widziałem!

Angel of death napisał(a):nie jednemu psu Burek
Dobrze powiedziane

Karmen napisał(a):hier_kommt_die_sonne napisał(a):WT nie sa najgorsi, powiem nawet ze ich lubie, ale wszyscy wspominaja tylko o mother earth i ice queen, a jest przeciesz mnostwo lepszych ale mniej znanych piosenek tego zespolu...
Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami i jak dla mnie są super, gościówka ma wyrąbisty głos, a teksty...wystarczy poczytać - świetne
I ja to potwierdzam

Beast King napisał(a):Ale to tylko moja opinia, bo ja jestem świnia szowinistyczna i damskie głosy w zespołach metalowych pasują mi jak przyczepka do jaguara
A odczep się od przyczepki przy moim jaguarze!

07-13-2006, 09:50 PM
mają piękne ballady (say my name,angels) i ta pani ma śliczny głos 

07-13-2006, 10:45 PM
Ola :) napisał(a):mają piękne ballady (say my name,angels) i ta pani ma śliczny głos
wyrośniesz...
(mam szczerą nadzieję...)
07-13-2006, 10:49 PM
być może,nie wiem co bedzie ze mna w przyszłości,na razie mi sie podoba,o!
09-02-2006, 09:45 PM
nie jestem od początku w temacie ale jeśli chodzi o Within Temptation to lubie ten zespół
często gdy mam depresje słucham sobie ich piosenek 

09-02-2006, 10:03 PM
dostaje cukrzycy na sam dzwiek glosu wokalistki
09-02-2006, 11:09 PM
Hethell napisał(a):dostaje cukrzycy na sam dzwiek glosu wokalistki
nie wiem jak odebrac to zjawisko :> jestes nastawiona do niego pozytywnie czy negatywnie ?

09-03-2006, 12:08 AM
Cóż... ja to odbieram zdecydowanie negatywnie.
A jeśli odbieram właściwie, to zdecydowanie się zgadzam.
A jeśli odbieram właściwie, to zdecydowanie się zgadzam.
09-03-2006, 09:19 AM
The Stig napisał(a):Hethell napisał(a):dostaje cukrzycy na sam dzwiek glosu wokalistki
nie wiem jak odebrac to zjawisko :> jestes nastawiona do niego pozytywnie czy negatywnie ?
a chcialbys miec cukrzyce ? pomysl sam

09-03-2006, 10:10 AM
Hethell napisał(a):The Stig napisał(a):Hethell napisał(a):dostaje cukrzycy na sam dzwiek glosu wokalistki
a chcialbys miec cukrzyce ? pomysl sam
cukrzyce można zrozumieć dwojako :> choroby z pewnoscią nie chce miec, ale uczucie słodkosci jaknajabardziej

03-25-2010, 05:57 PM
widzę, ze temat stracił zainteresowanie, ale jestem ciekaw opinii osób znających sie na rzeczy, o ostanim albumie kapeli, jak dla mnie najlepszy krążek jaki nagrali