Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Within temptation...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
statekx napisał(a):Co to kυrwa w ogole jest to Within Temptation?
takie słodkie coś :]
Angel of death napisał(a):
takie słodkie coś :]

Za słodkie Rolleyes .

Nic nie tracisz nie znając tego zespoliku, możesz spać spokojnie. Big Grin
Tuomasss napisał(a):

Nic nie tracisz nie znając tego zespoliku, możesz spać spokojnie. Big Grin

popieram, WT to gotik-idiotik jak na moj gust, nic nie warte gowno probojace zerobic z siebie kapele gotycka
do kosza
smiech na sali
Amy napisał(a):
Angel of death napisał(a):podoba mi sie WT a szczególnie piosenka bittersweet ... Surprised

buahaha a to przypadkiem nie Apocalyptica, Ville Valo i Lauri Ylonen to śpewają??

Heh, ile to ja już piosenek różnych zespołów pod tym tytułem widziałem! Big Grin Dla twojej informacji - chodzi o kawałek "Bittersweet" z _singla_ "Mother Earth".

Angel of death napisał(a):nie jednemu psu Burek

Dobrze powiedziane Smile

Karmen napisał(a):
hier_kommt_die_sonne napisał(a):WT nie sa najgorsi, powiem nawet ze ich lubie, ale wszyscy wspominaja tylko o mother earth i ice queen, a jest przeciesz mnostwo lepszych ale mniej znanych piosenek tego zespolu...

Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami i jak dla mnie są super, gościówka ma wyrąbisty głos, a teksty...wystarczy poczytać - świetne

I ja to potwierdzam Smile. Zespół "zteledyskował" chyba najgorsze piosenki z płyty "The Silent Force". Jeśli ktoś ocenia płytkę tylko na ich podstawie, to radzę niech sobie ścią... kupi płytę i posłucha pozostałych kawałków.

Beast King napisał(a):Ale to tylko moja opinia, bo ja jestem świnia szowinistyczna i damskie głosy w zespołach metalowych pasują mi jak przyczepka do jaguara Smile

A odczep się od przyczepki przy moim jaguarze! Laughing
mają piękne ballady (say my name,angels) i ta pani ma śliczny głos Smile
Ola :) napisał(a):mają piękne ballady (say my name,angels) i ta pani ma śliczny głos Smile

wyrośniesz...

(mam szczerą nadzieję...)
być może,nie wiem co bedzie ze mna w przyszłości,na razie mi sie podoba,o!
nie jestem od początku w temacie ale jeśli chodzi o Within Temptation to lubie ten zespół Smile często gdy mam depresje słucham sobie ich piosenek Big Grin
dostaje cukrzycy na sam dzwiek glosu wokalistki
Hethell napisał(a):dostaje cukrzycy na sam dzwiek glosu wokalistki

nie wiem jak odebrac to zjawisko :> jestes nastawiona do niego pozytywnie czy negatywnie ? Smile
Cóż... ja to odbieram zdecydowanie negatywnie.
A jeśli odbieram właściwie, to zdecydowanie się zgadzam.
The Stig napisał(a):

nie wiem jak odebrac to zjawisko :> jestes nastawiona do niego pozytywnie czy negatywnie ? Smile

a chcialbys miec cukrzyce ? pomysl sam Wink
Hethell napisał(a):
The Stig napisał(a):

a chcialbys miec cukrzyce ? pomysl sam Wink

cukrzyce można zrozumieć dwojako :> choroby z pewnoscią nie chce miec, ale uczucie słodkosci jaknajabardziej Wink a wokal Sharon... no cóż jest jaki jest dla mnie osobiscie jest słodki :> aczkolwiek jest wiele takich na rynku pseudo gotyckim, wiec nie ma sie czym zachwycac Smile
widzę, ze temat stracił zainteresowanie, ale jestem ciekaw opinii osób znających sie na rzeczy, o ostanim albumie kapeli, jak dla mnie najlepszy krążek jaki nagrali Mr. Green
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8