Jakby nie brac pod młotek The Silent Force - to kapela dosc fajna... Najbardziej mi sie podoba album Enter... nio i Mother Earth... - fajny senny goth metal

a The Silent Force jest jakies takie nijakie... bez charakteru W.T.
No wokal ma zajebisty.

Dzieki Bogu chociaz Ty Ajano, jak mniemam, napisałas ten pean na czesc wokalu WT w ironicznym znaczeniu... Ufff...
Aj, jednak sądzac po Twoim avatarze, chyba jednak to nie była ironia.
sluchalem kiedys jakiegos albumu szczerze mowiac niewiele brakowalo a zasalbym przy tym
hier_kommt_die_sonne napisał(a):WT nie sa najgorsi, powiem nawet ze ich lubie, ale wszyscy wspominaja tylko o mother earth i ice queen, a jest przeciesz mnostwo lepszych ale mniej znanych piosenek tego zespolu...
Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami i jak dla mnie są super, gościówka ma wyrąbisty głos, a teksty...wystarczy poczytać - świetne
oczywiście nudna, słodziutka KVPA
Ne cekawe. Wogóle nie lubie takich najtwiszowo-withintemptationowo-xandriowych bandów.
podoba mi sie WT a szczególnie piosenka bittersweet ...

Angel of death napisał(a):podoba mi sie WT a szczególnie piosenka bittersweet ... 
buahaha a to przypadkiem nie Apocalyptica, Ville Valo i Lauri Ylonen to śpewają??
Amy napisał(a):Angel of death napisał(a):podoba mi sie WT a szczególnie piosenka bittersweet ... 
buahaha a to przypadkiem nie Apocalyptica, Ville Valo i Lauri Ylonen to śpewają??
nie jednemu psu Burek
ja tam WT lubię i nic do nich nie mam -.-
wokalistka ma świetny głos i imidż mi się podoba czyli jest cód miód i orzeszki a komu się nie podoba- zaduszę xP
Co to kĎ
rwa w ogole jest to Within Temptation?