Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Within temptation...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Znam ich płyty "Mother Earth" i "The Silent Force".
Obie są super i mogę spokojnie powiedzieć,że Within Temptation to jedna z moich ulubionych kapel.
Laughing
ja ich nie lubie. Dla mnie sa tacy hmm "zbyt popowi" ?? jedyne co ujdzie to "Ice Queen" ale kazdy ma swoj gust ^^
WT jest melodyjną kapelą. Może jest (jak to powidział jeden z członków Apocalyptiki) "romantycznym, słodkim metalem", ale przynajmniej można go słuchać godzinami i się nie znudzi. To jest jeden z lepszych zespołów jakie słyszałem... Smile
Hmm WT bylo fajna kapela teraz to cos typu evanescence ....
Goth Pop :/
Nie dziękuję... ludzie myślą, że to gotyk a potem ubierze dziewoja czarne koronki i z "ghotyckich" to zna WT i Evanescence...
sa gusta i gusciki
W pełni popieram Aerotha.
mind.in.a.box napisał(a):W pełni popieram Aerotha.
dziekuję.
Cytat: są gusta i gusciki
gusta gustami ale to co napisałem to sprawa ciut inna.
Co niby WT ma wspólnego z gotykiem z jednej, a powerem z drugiej strony?! ja bym powiedział że to po prostu metal z progresywno - symfonicznymi elementami, zresztą etykietki nie są takie ważne, ważniejsze jest to, że oni są straszliwie wtórni,
mają potwornie kwadratowe brzmienie i biedny image, zresztą jak co najmniej połowa kapel z Niemiec(niezależnie od stylu).
Tomash napisał(a):C po prostu metal z progresywno - symfonicznymi elementami

Raczej metal z pedalskimi elementami.
Tomash napisał(a):Co niby WT ma wspólnego z gotykiem z jednej, a powerem z drugiej strony?! ja bym powiedział że to po prostu metal z progresywno - symfonicznymi elementami, zresztą etykietki nie są takie ważne, ważniejsze jest to, że oni są straszliwie wtórni,
mają potwornie kwadratowe brzmienie i biedny image, zresztą jak co najmniej połowa kapel z Niemiec(niezależnie od stylu).
WT chyba nie jest z niemiec?
Aeroth napisał(a):
Tomash napisał(a):Co niby WT ma wspólnego z gotykiem z jednej, a powerem z drugiej strony?! ja bym powiedział że to po prostu metal z progresywno - symfonicznymi elementami, zresztą etykietki nie są takie ważne, ważniejsze jest to, że oni są straszliwie wtórni,
WT chyba nie jest z niemiec?

A no nie jest Big Grin ,my błąd, w każdym razie na szwabskiej vivie wszędzie ich pełno, zresztą to co napisałem odnosi się też do holendrów, belgów i innych ausriaków(oczywiście z wyjątkami) Laughing
Powiem tak.... Oni są dla mnie za sztuczni. Sad A ich muzyka... takie smęty. Wokal tej pani wyjątkowo mi nie pasuje. Całośc podkreślają jej "urocze" stroje Confusedhock:
Moim jakże skromnym Wink zdaniem WT jest supcio....
Nie równa się może z Nightwish'em, ale to druga extra kapella.
Mam nadzieje,że zagra wraz z Iron Maiden i Nightwish'em na koncercie w Maju....Któż się jeszcze wybiera??
Evil or Very Mad
dlaczego WT/Lacuna/Nightwishe/Lilithy brzmią dla mnie tak samo? Nawet wyglądają bardzo podobnie.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8