Skoro był mundial, to przydałaby się Liga Światowa w siatkówce, która sie nie dawno rozpoczeła

Oczywiście w tym temacie wpisujcie wszelkie komentarze na temat Ligi Światowej i innych zdarzeń związanych z siatkówką

No chuj,mam nadzieję,że jak dopierdolili jankesom to i serbom dziś dojebią.Ale coś nam Serbia nie za bardzo "leży" :/
No z jankesami wyśmienicie zagrali

Lepszego początku wymarzyc sobie nie można było
A co do Serbów, to nawet mi nie mów. Ten zeszłoroczny półfinał do dzis mi utkwił w pamięci

Po tej przegranej myslałem, że sie powiesze na pierwszym lepszym drzewie

DObra, dadzą radę, o ile mnie pamięć nie myli dwa meczyki grają, jak tak, to co najmniej jeden wygrają :]
No ja tez jestem takiej mysli, tym bardziej, że mamy naprawde drużyne, której nikt by sie niepowstydził. Jestem pewien, że ta drużyna zajdzie dalej niż kiedy kolwiek. Obym sie tylko nie mylił

Z całą pewnoscią mamy lepszych siatkarzy ,niż piłkarzy.
Niestety wczorajszy wieczór nie był zbyt udany

Chłopaki za późno uwierzyli w swe siły i przegrali, ale wierze, że dziś bedzie dużo lepiej i pokonają Serbów

eeeeeeeh znów wjebali

Oby sie nie nabawili takiego kompleksu Serbów, jak nasi piłkarze do Szwedów czy Anglików.
Ta Serbia zaczyna mi działac na nerwy;/
Nie tylko Tobie

Ghost_82 napisał(a):eeeeeeeh znów wjebali
Oby sie nie nabawili takiego kompleksu Serbów, jak nasi piłkarze do Szwedów czy Anglików.
ejejej, moze bylo by lepiej jakby mieli powazny kompleks

Z kompleksami powinno sie walczyc PORZADNIE

Ten staje się powoli za poważny

nie panikuj bedzie dobrze

Oby, bo powioli zaczynam tracić wszelkie nadzieje