Jeśli dziś nie wygramy z Serbią,to juz chyba nigdy.
ale tato, nigdy nie mow nigdy

Jeszcze tylko jeden set....i moze wygramy.
I wygralismy.W końcu,kurwa !
No, aż się chciało dzisiaj odlądać mecz

Oby tak dalej

Oglądał ktoś dziś mecz? Polacy idą jak burza, tylko szkoda, że inne sety nie były takie jak ten ostatni

Może jutro sie wezma w garść i jeszcze lepiej zagrają. No i po cichu licze na wygraną jankesów z Serbami, może akurat się uda i nie bedzie trzeba liczyc na te małe śmieszne punkty. Moim zdanie w ogóle jest to poroniony pomysł z tymi małymi punktami :? Powinny sie liczyć sety, a dopiero później przy tej samej ilości setów małe punkty. Ci organizatorzy chyba byli najebani i wszystko na odwrót zrobili

To, co oni pokazali w ostatnim secie, głównie dzięki lepszej zagrywce, bo wtedy i bloki wychodza i w obronie się da zagrać, to aż się cieplej na sercu robiło, jakby tak porządnie rozbili Japonczyków jutro to mogą zlać na dzisiejszy mecz USA- Serbija ;]
No, jutro muszą ich rozjebać, a najlepiej jakby Amerykanie wygrali

Wczoraj ciule prowadzili 2:0 i wjebali ten mecz

Mam nadzieje, że nie powtórzy sie to co z nami i nie przegraja 3:0

Niestety ale Serbia : USA 3 :0(I DRUGI SET DO 15) więc chuj będzie z finału.
No niestety chyba musimy się pożegnać z finałem

Polacy musieli by wysoko wygrywac w setach, tak do 13, 14, bo innego wyjścia nie widzę. Jak to mówią, 'cuda się zdarzają'

Może i dzis ten cud nastanie
A co do wyniku USA, to chyba wykrakałem ten wynik

Wy tu pieprzycie o polskiej lidze, a tymczasem polska reprezentacja rozbiła 3 zespół pod rząd bez straty seta. Warto ejst wstawać w srodku nocy, by to podziwiać

poczekajmy na jakiegoś rozsądnego przeciwnika to wtedy pogadamy....
Egipt to mistrzowie Afryki a Argentyna jest wyzej od nas w rankingu
Rozumiem, ze sceptycym nauczony doświadczeniem?
Jak narazie Polacy są poza zasięgiem tych druży i wątpie w to, czy stracą seta w tej pierwszej fazie grupowej

Ale oby tak dalej, bo te punkty i sety są bardzo potrzebne w następnej fazie.
Nasi siatkarze to miszcze.Przeszli pierwszą runde bez straty seta. Szkoda tylko,ze godziny transmisji takie z dupy ;/