Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Liga Światowa i nie tylko ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Jeśli dziś nie wygramy z Serbią,to juz chyba nigdy.
ale tato, nigdy nie mow nigdy Surprised
Jeszcze tylko jeden set....i moze wygramy.

I wygralismy.W końcu,kurwa !
No, aż się chciało dzisiaj odlądać mecz Big Grin Oby tak dalej Big Grin
A ja w drodze byłem ;/
Oglądał ktoś dziś mecz? Polacy idą jak burza, tylko szkoda, że inne sety nie były takie jak ten ostatni Big Grin Może jutro sie wezma w garść i jeszcze lepiej zagrają. No i po cichu licze na wygraną jankesów z Serbami, może akurat się uda i nie bedzie trzeba liczyc na te małe śmieszne punkty. Moim zdanie w ogóle jest to poroniony pomysł z tymi małymi punktami :? Powinny sie liczyć sety, a dopiero później przy tej samej ilości setów małe punkty. Ci organizatorzy chyba byli najebani i wszystko na odwrót zrobili Wink
To, co oni pokazali w ostatnim secie, głównie dzięki lepszej zagrywce, bo wtedy i bloki wychodza i w obronie się da zagrać, to aż się cieplej na sercu robiło, jakby tak porządnie rozbili Japonczyków jutro to mogą zlać na dzisiejszy mecz USA- Serbija ;]
No, jutro muszą ich rozjebać, a najlepiej jakby Amerykanie wygrali Wink Wczoraj ciule prowadzili 2:0 i wjebali ten mecz Crying or Very Sad Mam nadzieje, że nie powtórzy sie to co z nami i nie przegraja 3:0 Wink
Niestety ale Serbia : USA 3 :0(I DRUGI SET DO 15) więc chuj będzie z finału.
No niestety chyba musimy się pożegnać z finałem Crying or Very Sad Polacy musieli by wysoko wygrywac w setach, tak do 13, 14, bo innego wyjścia nie widzę. Jak to mówią, 'cuda się zdarzają' Wink Może i dzis ten cud nastanie Wink

A co do wyniku USA, to chyba wykrakałem ten wynik Crying or Very Sad Surprised
Wy tu pieprzycie o polskiej lidze, a tymczasem polska reprezentacja rozbiła 3 zespół pod rząd bez straty seta. Warto ejst wstawać w srodku nocy, by to podziwiać Smile
poczekajmy na jakiegoś rozsądnego przeciwnika to wtedy pogadamy....
Egipt to mistrzowie Afryki a Argentyna jest wyzej od nas w rankingu Tongue

Rozumiem, ze sceptycym nauczony doświadczeniem?
Jak narazie Polacy są poza zasięgiem tych druży i wątpie w to, czy stracą seta w tej pierwszej fazie grupowej Wink Ale oby tak dalej, bo te punkty i sety są bardzo potrzebne w następnej fazie.
Nasi siatkarze to miszcze.Przeszli pierwszą runde bez straty seta. Szkoda tylko,ze godziny transmisji takie z dupy ;/
Stron: 1 2 3 4 5 6