Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Liga Światowa i nie tylko ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
To fakt, aż się ręce same do oklasków składają Wink No, ale teraz najważniejsze przed nimi, trzeba wygrać z Rosją(najlepiej), albo z Serbią. A co do godzin transmisji, to faktycznie do dupy, to zrobione jest.
Teraz czekam, aby w nowej grupie sklepali SiC przynajmniej i dali z siebie wszystko w półfinale Smile
Dla nas chyba najważniejszy mecz będzie z Rosją(o ile nie stracą wcześniej punktu) ze względu na ich jedną porażke odniesioną z Serbami, więc druga porażka wyeliminowałaby ich z turnieju. Ale Serbom można tez spuścić łomot Big Grin
No i jak tam wrażenia po meczu Big Grin Ja niestety w pracy widziałem tylko pierwsze dwa sety Crying or Very Sad Później, jak sie dowiedziałem o wyniku, to myślałem, że sie chyba potne Crying or Very Sad Po takiej słabej grze w pierwszych dwóch setach, nie dawałem im żadnych szans, a tu prosze Big Grin Jak tak dalej pójdą, to złoto jest nasze Big Grin
Oglądałem cały, przez co opuściłem lekcje i dostałem jakiegoś lacza z serii 'tych za niobecność', ale było cholernie warto. Jak zobaczyłem sygnalizację 'bo bloku' przy ostatniej piłce, to omal się nie popłakałem ze szczęścia. A ile mnie to nerwów kosztowało :>
Bedziemy miszczami śfiata.Nie ma chuja. Teraz w to wierze.
Ja też Big Grin Tym bardziej po dziesiejszym meczu z Serbami Big Grin Bułgarzy niech lepiej pakują walizki za wczasu Big Grin
Kurwa mać.Ciężko idzie z tymi Bułgarami.
o Kurwa! JESTEŚMY W FINALE!!!
nie mam pytań, ZAJEBIŚCIE!!!!!
Mówiłem, że idą na miszcza, a wy marudziliście Tongue
R_amze_S napisał(a):Bedziemy miszczami śfiata.Nie ma chuja.

Nie inaczej!!!
W kazdym razie gdzieś tak pi razy oko,za 24 godziny powinniśmy sie już cieszyć z tytułu mistrza świata.
R_amze_S napisał(a):W kazdym razie gdzieś tak pi razy oko,za 24 godziny powinniśmy sie już cieszyć z tytułu mistrza świata.
wierzmy w to panowie :] jak to pieknie brzmi: Polska - MISTRZ ŚWIATA
Spokojnie spokojnie Wink pamiętajmy, że to Brazylia i różnie może być Wink Moim zdaniem i tak już sporo osiągnęli. No, ale nie wyobrażam sobie, by Polacy mieli nie zdobyć tego złota Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6