Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Liga Światowa i nie tylko ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Mad 8) Hell yeah !!! Wygramy to
Kurwa,niech te żółtki i ruscy spierdalają z parkietu,ja chce naszych oglądać!! Mad Mad
Buki dają Polsce maleńkie szanse - 3,20 na Polskę, 1,30 na Brazylię, to tak jakby Kanarki były pewniakami Rolleyes Ale może tym bardziej damy im popalić Mad Mad Mad
Oglądając nudne jak flaki z olejem spotkanie Rosji i Japonii , stwierdzam że nasi siatkarze na ich tle to arcymistrze.
kurwa kurwa kurwa... niedobrze :/
czemu on kurwa wystawil kontuzjowanego libero w pierwszym secie? Neutral przeciez to byl pogrom

oby bylo tak jak z ruskimi
Zaorali nas...
Pierwszy set to śmiech na sali. Ale drugie miejsce jest krieg.
Dobrze dali radę w całym turnieju, ale tutaj było widać różnicę ;]

Gratki dla Orłów za drugie miejsce- rozgrzany do czerwoności pręt w dupę organizatorom za problemy z hotelem i oryginalnym pomysłem z zółtym trykotem dla libero ;]
Kurwa, szkoda, bo wszyscy odczuwamy niedosyt Sad . Z tym, że przed mistrzostwami nie liczyłem na tak wiele ze strony polaków. Mimo wszystko jestem zadowolony, wielkie dzięki dla chłopaków! Smile

...ale MVP powinien być ktoś z polaków!
no to jest chyba największy sukces polskiego sportu od czasów 3 miejsca na MS w nożnej w 82.
Tomash napisał(a):no to jest chyba największy sukces polskiego sportu od czasów 3 miejsca na MS w nożnej w 82.
nie no nie mozna odbierac zaslug Małyszowi tutaj :] chyba ze mowimy o sportach zespolowych

szkoda, szczegolnie dlatego ze dzisiaj bylo wyraznie widac ze cos zlego sie tam dzieje - te "akcje" z libero, pozniej psute zagrywki, jakies zalamanie zespolu, brak checi walki, ale mimo wszystko to jest sukces i to wielki :]
A tak w ogóle to Giba z brazylijskiej drużyny wyglądał jak Lemmy Surprised
O kurwa, ale nam dali po jajcach Sad Takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem Confusedhock: Mówiąc krótko, przejechali po nas, jak walcem. Ale i tak chwała im za to, co osiągnęli w tym turnieju. Oby tak dalej w innych turniejach.
No cóż,mimo wszystko II miejsce to i tak sukces, zważywszy ze wyruchane zostały takie CZOŁOWE zespoły świata jak Włochy,Serbia,Rosja czy Francja. Doceńmy to.
Oby tylko teraz naszym sodówa nie uderzyła do głowy,wtedy możemy na dłuzej zagościć w światowej czołówce.
Następnym razem zrewanżujemy się Brazylii, ale tym razem na olimpiadzie Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6