03-05-2006, 09:54 AM
03-05-2006, 09:56 AM
Juz widze, jak wszyscy, ktorzy wyzej sie deklaruja "definitywnie" koncza swoja przygode z forum 

03-05-2006, 10:04 AM
Też w to nie wierze, ale zobaczymy 

03-05-2006, 11:23 AM
Nie żebym się czepiał, ale kilka osób miało tendencje do hucznego obwieszczanie, że zrywają definitywnie z tym forum by po kilku dniach powrócić niepomni na własne oświadczenia. I nie były to jednorazowe akcje. :]
03-05-2006, 11:25 AM
dla tego mowie "who cares"
moze nie pisze za czesto na forum ;] ale czesto jestem i czytam, ale nie moge zrozumiec co ich tak wzielo na ta migracje.
moze nie pisze za czesto na forum ;] ale czesto jestem i czytam, ale nie moge zrozumiec co ich tak wzielo na ta migracje.
03-05-2006, 01:34 PM
Scully napisał(a):już mam po same piękne dziury w nosie tego forum, dlatego proszę o ban, powywalanie zdjęć, powywalanie wszystkiego, co się ze mną kojarzy.
wszystko, co ma swój początek, ma też i koniec. A ja nie jestem kapitanem, który zostaje na tonącym okręcie.
Ciao.
Ee po co tak desperować ? Wracaj tu szybciutko !!!!
03-05-2006, 02:23 PM
buubi napisał(a):Scully napisał(a):już mam po same piękne dziury w nosie tego forum, dlatego proszę o ban, powywalanie zdjęć, powywalanie wszystkiego, co się ze mną kojarzy.
wszystko, co ma swój początek, ma też i koniec. A ja nie jestem kapitanem, który zostaje na tonącym okręcie.
Ciao.
BTW piekna przemowa na pozegnanie, prawie sie rozplakalem z przejecia.
03-05-2006, 03:09 PM
A z BTW się zgadzam 

03-05-2006, 03:21 PM
hmmm mam pytanie: cpo znacza skróty BTW i IMO ? 

03-05-2006, 03:24 PM
The Stig napisał(a):hmmm mam pytanie: cpo znacza skróty BTW i IMO ?
By the way - przy okazji
In my opinion - w moim mniemaniu
03-05-2006, 06:52 PM
Dzięki 

03-05-2006, 08:59 PM
Patyk napisał(a):BTW orientuje sie ktos,czemu wogle Scully szczeliła focha i poszła ?buubi napisał(a):Scully napisał(a):już mam po same piękne dziury w nosie tego forum, dlatego proszę o ban, powywalanie zdjęć, powywalanie wszystkiego, co się ze mną kojarzy.
Ciao.
BTW piekna przemowa na pozegnanie, prawie sie rozplakalem z przejecia.

Bloga skasowała,bo ją wysmiali na spierdalaj pozerze,ale przecież na rmsie nie zauważyłęm zadnej kłótni z nikim tylko ni stad ni zowąd och jak mam dosc tego forum

03-05-2006, 09:59 PM
IMO
to musi byc nieuleczalna depresja
albo brak neta (swidczyło by o tym zamkniecie bloga) albo Scully nie ma czasu na pierdoły.

03-05-2006, 10:11 PM
Flying Corpse napisał(a):BTW orientuje sie ktos,czemu wogle Scully szczeliła focha i poszła ?![]()
Bloga skasowała,bo ją wysmiali na spierdalaj pozerze,ale przecież na rmsie nie zauważyłęm zadnej kłótni z nikim tylko ni stad ni zowąd och jak mam dosc tego forum
Patyk zjechal jej zdjecia. Usunalem te posty bo byly w temacie Metal Batlle 2. Moze to to.

03-05-2006, 11:48 PM
Patyk dziekujemy więc za naubliżanie, jakby nie było, ozdobie tego forum