Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: A ja sie chce wypisac z tego forum...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Boshe Confusedhock: Czytam i własnym oczom nie wierze Wink Co tu się dzieje? Co tak nagle wszystkich wzięło na opuszczanie tego forum Confusedhock:
Juz widze, jak wszyscy, ktorzy wyzej sie deklaruja "definitywnie" koncza swoja przygode z forum Laughing
Też w to nie wierze, ale zobaczymy Big Grin
Nie żebym się czepiał, ale kilka osób miało tendencje do hucznego obwieszczanie, że zrywają definitywnie z tym forum by po kilku dniach powrócić niepomni na własne oświadczenia. I nie były to jednorazowe akcje. :]
dla tego mowie "who cares"
moze nie pisze za czesto na forum ;] ale czesto jestem i czytam, ale nie moge zrozumiec co ich tak wzielo na ta migracje.
Scully napisał(a):już mam po same piękne dziury w nosie tego forum, dlatego proszę o ban, powywalanie zdjęć, powywalanie wszystkiego, co się ze mną kojarzy.
wszystko, co ma swój początek, ma też i koniec. A ja nie jestem kapitanem, który zostaje na tonącym okręcie.

Ciao.

Ee po co tak desperować ? Wracaj tu szybciutko !!!!
buubi napisał(a):
Scully napisał(a):już mam po same piękne dziury w nosie tego forum, dlatego proszę o ban, powywalanie zdjęć, powywalanie wszystkiego, co się ze mną kojarzy.
wszystko, co ma swój początek, ma też i koniec. A ja nie jestem kapitanem, który zostaje na tonącym okręcie.

Ciao.

BTW piekna przemowa na pozegnanie, prawie sie rozplakalem z przejecia.
A z BTW się zgadzam Big Grin
hmmm mam pytanie: cpo znacza skróty BTW i IMO ? Smile
The Stig napisał(a):hmmm mam pytanie: cpo znacza skróty BTW i IMO ? Smile

By the way - przy okazji
In my opinion - w moim mniemaniu
Dzięki Smile
Patyk napisał(a):
buubi napisał(a):

Ciao.

BTW piekna przemowa na pozegnanie, prawie sie rozplakalem z przejecia.
BTW orientuje sie ktos,czemu wogle Scully szczeliła focha i poszła ? Rolleyes
Bloga skasowała,bo ją wysmiali na spierdalaj pozerze,ale przecież na rmsie nie zauważyłęm zadnej kłótni z nikim tylko ni stad ni zowąd och jak mam dosc tego forum Question
IMO Big Grin to musi byc nieuleczalna depresja Wink albo brak neta (swidczyło by o tym zamkniecie bloga) albo Scully nie ma czasu na pierdoły.
Flying Corpse napisał(a):BTW orientuje sie ktos,czemu wogle Scully szczeliła focha i poszła ? Rolleyes
Bloga skasowała,bo ją wysmiali na spierdalaj pozerze,ale przecież na rmsie nie zauważyłęm zadnej kłótni z nikim tylko ni stad ni zowąd och jak mam dosc tego forum Question

Patyk zjechal jej zdjecia. Usunalem te posty bo byly w temacie Metal Batlle 2. Moze to to. Wink
Patyk dziekujemy więc za naubliżanie, jakby nie było, ozdobie tego forum
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10