Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: A ja sie chce wypisac z tego forum...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
^ Bez przesadyzmu. Wątpie, aby to durne stwierdzenia patyka zadecydowały o decyzji Scully.
warsadal napisał(a):^ Bez przesadyzmu. Wątpie, aby to durne stwierdzenia patyka zadecydowały o decyzji Scully.
Czy ja wiem...odnosze wrażenie, że w jakiś tam sposób się przyczyniły do tego.(tzn.do odejscia panny S.)
Bedziecie tak teraz o tym pitolic przez najblizsze 10 stron?
buubi napisał(a):Patyk dziekujemy więc za naubliżanie, jakby nie było, ozdobie tego forum

Dalem " Wink " na koncu. To znaczy, ze nalezy traktowac tamto zdanie z przymruzeniem oka. Patyk jej nie zrugal, nawet specjalnie nie obrazil. Raczej uzmyslowil, ze wrzucanie 140 zdjec nie jest fajne. Ale nikt normalny z tego powodu nie placze i nie ucieka z forum.

Zreszta deliberowanie nad tym dlaczego Scully nie ma, jest pozbawione wiekszego sensu. Widocznie jej sie tu nie podobalo. Trudno. Moze wroci po maturze.

PS> A jesli koniecznie chcecie znac cala prawde dotyczacego tej sprawy, to wyslijcie jej pm na metalheart (bo chyba tam tez sie udziela).
eh mało sie odzywam na forum, ale musze przyznać, iż posty scully dosyć często przykuwały moją uwage, bo z sensem gadała i dużo Smile No i jej gadka pozerska nie była, znała sie babka na rzeczy. Szczerze mówiąc może i nie wniosę nic nowego, ale szkoda że odeszła.

PS. dopiero teraz sie zorientowalem ze poszla se :/
Wielka afera, że ktoś jakiś czas nie przychodzi na forum :? miałem inne rzeczy na głowie po prostu.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10