Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Mam nadzieję że będzie tu lepiej niż jak się z wami droczyłem !!!
Całuski wszystkim pedał... homosexualistom na folum.
A tak na serio to mam cy (3) latka i nawet potrwfffie powiedzieć kulwa !!!

hock:
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Mam nadzieję że będzie tu lepiej niż jak się z wami droczyłem !!!
hock:
Czy to znaczy, że odchodzisz?

hock:
Nieeeee... nie odchodz...
To on nie dostal bana jeszcze? :?
kurwa a myslalem ze on tez chce sobie stad isc... mailem taka cicha nadzieje
Ludzie oświećcie mnie - jakim trzeba być debilem żeby w tym dziale pisać nie na temat

(czyli się żegnać)
Ps. Trzeba być chyba Maggotem....lub innym leszczem.
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Mam nadzieję że będzie tu lepiej niż jak się z wami droczyłem !!!
hock:
Raus, ale już!
Ech, nie dotarlo do niektorych to, co zostalo juz pare razy powiedziane w innych topikach. Na zaczepki sie nie odpowiada, bo osoba zaczepiajaca zawsze bedzie chciala miec ostatnie slowo.
Zostalo rowniez powiedziane, ze jak komus cos przeszkadza to moze klikac w niebieski kwadracik. Ja to uczynie zaraz po napisaniu tego posta. Moze nie ma tu jakiegos wielkiego off-topu, ale rozmowa jest z pewnoscia ponizej poziomu. A o poziom trzeba dbac.
Heh po prostu to już bywa nieznośne. Czuję się tu, jakbym zwiedzał rezerwat autystów
(choć oczywiście znajdzie się tu jeszcze kilka naprawdę mądrych osób)
Zdecydowałem, że też już stąd znikam. Nie mam ochoty tu już siedzieć, a w ogóle to mam wszystkiego dość.
nie Ty jeden, niech sie juz skonczy ten sezon na leszcze (czyt. wakacje

)
aXe, cholera, kto jak kto ale Ty moglbys zostac, naprawde szkoda ze wykrusza sie sklad

hehe, ale z was zgraja baranów
"wypisuje się z forum bo nie odpowiada mi poziom, a ludzie na nim przebywajacy doprowadzają mnie do nerwicy i bólu zwieracza" - no przecie to śmieszne
oszczedzcie sobie przynajmniej lzawych pozegnan- nie podoba sie to wynocha i juz
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10