Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
hier_kommt_die_sonne napisał(a):warsadal napisał(a):Cytat:I dlatego się nie dziwię temu, co zrobil Axe Rose
Ja i Blood wyjaśniliśmy sobie to, co nam nie pasowało. Musisz to rozdrapywać? Pomyśl..
Może nie chodziło dokładnie o Ciebie, ale OK, nie chce sie kłócić z jedną z nielicznych ostoi normalności na forum ;]
No przepraszam, no

Źle Cię zrozumiałem

Hałewer, to bo ja wiem, czy nieliczną.. Sporo jest fajnych ludzi

^On nie moze odejść, jest za śmieszny!
hier_kommt_die_sonne napisał(a):^On nie moze odejść, jest za śmieszny!
W jakim sensie

?
W normalnym - ona poprostu się z ciebie nabija....

Po prostu Quostek ma ciekawe poczucie humoru i z jego postów sie można śmiać i smiać :}
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Po prostu Quostek ma ciekawe poczucie humoru i z jego postów sie można śmiać i smiać :}
Uuuuu

nikt mnie nie lubi

mam ochote na serio odejsc... A jak przeczytalem starszy post aXe'a to o tym, ze mu zapewniam odpowiednia dawke brechtu to mi sie niedobrze zrobilo

Chyba sie na serio wypisze...
Nie lubi? Wszyscy Cie tu kochają!
Mówie ci |e jak przeczytalem ten stary post to mnie zatkalo... I dlatego nikt mnie nie lubi, z true metalami i modami na czele.
Quostek napisał(a):Mówie ci |e jak przeczytalem ten stary post to mnie zatkalo... I dlatego nikt mnie nie lubi, z true metalami i modami na czele.
Daj spokój, to już przeca wygląda jak jakiś kompleks ;)
Chyba aż tak zle nie jest ???
(nie mam mowy ja nie będę robił za psychologa !

)
warsadal napisał(a):Quostek napisał(a):Mówie ci |e jak przeczytalem ten stary post to mnie zatkalo... I dlatego nikt mnie nie lubi, z true metalami i modami na czele.
Daj spokój, to już przeca wygląda jak jakiś kompleks 
Co nie zmenia faktu, |e od pewnego czasu Acrid i Kamael bez przerwy maj jakies pretensje, ze juz o true meatalach nie wspomne... Chyba zrobie topica o reputacji...

To jest mysl! Zaczekajcie chwilke...
No i jak go nie kochać...
hier_kommt_die_sonne napisał(a):No i jak go nie kochać...
<uklon>Acha i w "Max Offtopic" znajdziecie topic "2 Minuty Nienawisci". Zobaczcie w czym rzecz. Wyrzucenie z siebie nienawisci pomaga... Wiem po sobie.
Quostek nie martw się. Ja metalem nie jestem

W sumie nic do Ciebie mieć nie mogę, bo i za co?

Jednak czasem piszesz dość zabawne posty i zakłdasz dziwne tematy, ale w znaczeniu pozytywnym

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10