No cóż- odeszła wielka postać z forum. Siedzę twardo dalej. Zżyłem się ze wszystkimi- tymi sensownymi (Lech, Axel, Axe Rose, KelThuz, Scully, Valhalla, Królik +pewnie z kilka, o których zapomniałem)
Dziwnymi, których poglądów chyba nigdy nie zrozumiem, ale są najczęściej sympatyczni (KAmael jako dobry przykład)
Folklorem- (LCF, jedyny słuszny trve hegemon88).
Wiec siedzimy i nie marudzimy

Nooo- damy rade, jak widze jest jeszcze pare chetnych osob ktore nie uciekaja z pola walki- trza Return to w kupie trzymac poki jest co jeszcze

Dzialamy, dzialamy

Cytat:No cóż- odeszła wielka postać z forum. Siedzę twardo dalej. Zżyłem się ze wszystkimi- tymi sensownymi (Lech, Axel, Axe Rose, KelThuz, Scully, Valhalla, Królik +pewnie z kilka, o których zapomniałem)
Dziwnymi, których poglądów chyba nigdy nie zrozumiem, ale są najczęściej sympatyczni (KAmael jako dobry przykład)
Folklorem- (LCF, jedyny słuszny trve hegemon88).
Wiec siedzimy i nie marudzimy
a z tymi calkiem pierdolnietymi ?

DLACZEGO NIE ZOSTAŁEM ZALICZONY DO FOLKLORU?!
Aeroth napisał(a):DLACZEGO NIE ZOSTAŁEM ZALICZONY DO FOLKLORU?!
Kup se panocku ciupaskę, to bydzies folklor jak buniedydy

ja w tym moim fyrtlu co mieszkam to powinienem być z góry z tabliczką "FOLKLOR"
Za głupi jesteś na folklor. Trzeba sobie zasłużyć umiejętnym robbieniem z siebie debila :Wink:
Cholera.... kolejny fajny czlowiek odszedł z forum

, forum powoli spada na dno....
Łoboshe.. dajcie spokuj. A on pewnie teraz siedzi ukryty i czyta jak Wam jest straaasznie przykro, ze 'odszedl'...
I pewnie niezle polewki ma z tego

Wakacje są, więc komu by się chciało siedzieć na frorum? wrócą, zobaczycie

Blood napisał(a):Łoboshe.. dajcie spokuj. A on pewnie teraz siedzi ukryty i czyta jak Wam jest straaasznie przykro, ze 'odszedl'...
Jak nie wiesz, to nie pierdol, okej?
warsadal napisał(a):Blood napisał(a):Łoboshe.. dajcie spokuj. A on pewnie teraz siedzi ukryty i czyta jak Wam jest straaasznie przykro, ze 'odszedl'...
Jak nie wiesz, to nie pierdol, okej?
Nie wkurzaj mnie cholera. Chyba moge jeszcze pisac o tym co mysle i co mi sie wydaje, ne?
A jesli odebrales to 'smiertelnie powaznie' to gratuluje poczucia humoru. :?
Blood napisał(a):Łoboshe.. dajcie spokuj. A on pewnie teraz siedzi ukryty i czyta jak Wam jest straaasznie przykro, ze 'odszedl'...
NA tyle na ile poznałem Axa z jego postów, jestem w 99% pewien, że nie czyta tego. Bo skoro powiedział, że odszedł to odszedł.