Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: dla zainteresowanych wyglądem...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Zoltan napisał(a):Hmm, zobaczmy co powie Warsadal. Aczkolwiek o bana nie proszę.
Co mam powiedzieć? Mogę powtórzyć to, co napisał Tomash- nie wiem, dlaczego tak jest. Przyjmij to na wiarę, chyba że wolisz się o tym przekonać w bardziej drastyczny sposób- nie ma problemu, czekam na propozycje Laughing

EDiT: koniec OT.
O tak. Z całą pewnością wszyscy chcą doświadczyć Waszych "mocy". Zbanujcie najlpiej całe to forum. Wtedy nikt nie będzie mógł zarzucić, że moderatorzy nic nie robią Angry
KISIEL napisał(a):Zbanujcie najlepiej całe to forum. Wtedy nikt nie będzie mógł zarzucić, że moderatorzy nic nie robią Angry

Cholera, rozpracowałeś nas. Właśnie o to nam chodzi.
Kamael napisał(a):Cholera, rozpracowałeś nas. Właśnie o to nam chodzi.
Oj Kamael, gleba Smile Big GrinBig GrinBig Grin
wielce pozytywnie oczywiscie

kamael: ; )
taki wygląd przyciąga z tej samej subkulturyy odpyycha resztę.. bla bla bla
Ja stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac... ze nie slucham tego gowna "na topie". Bo niby w glanach wygladam gorzej Question Smiech na sali, sala pusta!!
maid napisał(a):stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac...

Widocznie nie byli to prawdziwi friends.True friendowi nie przeszkadzało by to.
masz racje Smile
ależ to noł fjuczer ...
maid napisał(a):Ja stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac...
Aż mnie z ciekawości skręca, coś takiego na siebie przywdziała.
Cytat:Ja stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac... ze nie slucham tego gowna "na topie". Bo niby w glanach wygladam gorzej Question Smiech na sali, sala pusta!!

HAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kandydat na posta roku
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):HAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kandydat na posta roku
Ojj Istny, w tym momencie uraziłeś paru starych użytkowników forum, którzy pracowali sumiennie na ten tytuł przez cały rok.
Dlatego pisze ze kandydat, ale trzeba pamietac ze konkurencja jest silna Big Grin
nic takiego... w tym wlasnie problem

A tak poza to smieszne k... bardzo-do istnej romantyczki czy h.. wie jak ona sie tam Wink
Są Święta, wybacz Istnej Romantyczce- taka już jest, ale w sumie dobra z niej dziewczynka.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24